JAO JAO JAO

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
zakaj bi se prepiru?
jest samo ves cas govorim, da je fse potrebno soditi enako, ne glede na barvo koze, veroizpoved,...

ne pa tako kot tuki, ko bi vsepovprek lincali in jemali zakon v svoje roke

primitivci pac
Se ti vidi da si v političnem fohu.
Daj zajemi sapo pa poskusi z direktnim odgovorom : Torej, tvoj izustek zgoraj 100% podpiram, vendar kaj storiš ko ti cigan ubije ženo, službe katere bi morale skrbeti za enakost pred zakonom pa ne ukrepajo? Direktno prosim brez političnih pravljic.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik ApfelStrudel pravi:
vendar kaj storiš ko ti cigan ubije ženo,
kolk umorov so v zakrivili cigani,
in kolk necigani
sprasujem se.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Sej mu dam prov, sam namesto, da se hvali s kom in kako je gor. naj kake rezultate pokaže. Ne sam nabijat na forumu. kaj je prov in kaj ne. To sami vemo Evrokrat. Poleg tega, ker poznaš ljudi, lahko tut mal bl ukrepaš kot mi.
Sicer pa nič se bat, ti kr lapaj. Daleč je do Drusla in lahko je bit pameten in s tujo roko kačo lovit.
Če dobiš titolo za pepčka, jo boš sam zaradi tega, ker ti si v Bruslju ne v Sloveniji in neki nam pamet soliš. Težave, ki so v sloveniji in se pišejo tu gor, raje ne komentiraj.

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Citat:
Citat:
Uporabnik ApfelStrudel pravi:
vendar kaj storiš ko ti cigan ubije ženo,
kolk umorov so v zakrivili cigani,
in kolk necigani
sprasujem se.gif
Izmikanje, izmikanje...
Če se pa že greva - če gledamo na število ciganov, so procentualno daleč največji kriminalci v Sloveniji. Strojani so naštepali 40 i kusur prijav v tistih par dnevih v Postojni. Kolko Janezov poznaš ki so tega sposobni?

Še vedno čakam na odgovor na zgoraj postavljeno vprašanje. Al ne gre?
confused-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
zgleda, da ne razumes, da ni popolnoma nobene razlike, ce ti zeno ubije cigan, negdo iz stajerske, nemc, eskim,...

v vsakem primeru je mrtva

in storilcu je potrebno sodit, neglede iz kod prihaja, ker jezik govori, kaksen je njegov socialni status, keri politicni opciji pripada,...

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Citat:
zgleda, da ne razumes, da ni popolnoma nobene razlike, ce ti zeno ubije cigan, negdo iz stajerske, nemc, eskim,...

v vsakem primeru je mrtva

in storilcu je potrebno sodit, neglede iz kod prihaja, ker jezik govori, kaksen je njegov socialni status, keri politicni opciji pripada,...
Edina oseba ki tukaj nekaj ne zastopi si ti. Še enkrat za prvošolčke. Če ti ženo ubije nemc, štajerc al pa eskim, bo morilec pristal v čuzi za xx let. Pri ciganu je taka verjetnost izredno mala saj največkrat pri pregonu le teh državni organi ne izpolnjujejo svojih nalog.
V vidiku tega kar sem napisal ponavljam vprašanje. Ekola, pa pejva malo manj kruto, ne z umorom: Torej, ženo ti štihne cigan kateri za tole dejanje ne odgovarja. Žena preživi, vendar s hudimi posledicami (telesnimi in psihičnimi). In tole je resnična zgodba (zato nehaj lapati v tri krasne).
Sedaj pa končno tvoj velecenjen odgovor na moje vprašanje. Kaj narediti v tem primeru? Odgovori direktno ali pa se še naprej drži svojega Bruslja in birokracije in nehaj mešati drek v zadevah o katerih nimaš pojma.
Bo šlo?

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Evrokrat, v marsičem se strinjam s tabo, ampak ne znaš dobro predstaviti svojega stališča. Vem, da razumeš, da se takšno sovraštvo do neke skupine ljudi ne pojavi kar brez razloga. Se lahko napihne brez razloga, ampak osnova ima vedno trdne temelje. In verjetno tudi veš, da ljudje na tem forumu ne predstavljajo neke zakotne "vile v vamp" kmetavzarje. Obsojaj takšno nestrpno vedenje, ampak zakaj obsojaš samo eno stran? Sem prepričan, da veš kakšni družbeni paraziti so lahko Romi in morda imajo za to razloge kot so revščina, ampak to ne negira njihovih dejanj. Lahko pišeš cele romane kako smo vsi enaki pred zakonom in rabimo dokaze, ampak ko ti neka skupina ciganov razbije nos, ker si jih "narobe" pogledal ti to nič ne pomaga. In tudi moraš razumet, da ko ti pride prb. sto ljudi nagnat neko družino se zato niso kar tako odločili ker jim je bilo dolgčas.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
vprasanje je povsem neprimerno,

1. Vprašanje je na mestu. Ti jaz odgovorim nanj?

Citat:
dejma ga posplosit : kaj storiti, ce ti ubijejo zeno?

Če ti NEcigan ubije ženo, bo šel v zapor.
Če ti jo cigan, vrjemi, da nebo šel
wink-1.gif
.

Hočeš še en primer. Če jaz tebe pref00kam ko prasca, me boš tožil in stožil za nekaj tvojih plač v Bruslju.
Če te pref00ka cigan, se lahko s sodbo obrišeš pod nosom.

Hočeš še kak primer?

To igrico se greva lahko all day long...
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
vprasanje je povsem neprimerno,

1. Vprašanje je na mestu. Ti jaz odgovorim nanj?

Citat:
dejma ga posplosit : kaj storiti, ce ti ubijejo zeno?

Če ti NEcigan ubije ženo, bo šel v zapor.
Če ti jo cigan, vrjemi, da nebo šel
wink-1.gif
.

Hočeš še en primer. Če jaz tebe pref00kam ko prasca, me boš tožil in stožil za nekaj tvojih plač v Bruslju.
Če te pref00ka cigan, se lahko s sodbo obrišeš pod nosom.

Hočeš še kak primer?

To igrico se greva lahko all day long...
wink-1.gif

naj se fsak obrafnafa enako po zakonu pa bo fse fredu fi fsi se nestrpni kmetafzi

ite malo f brusel pa bote fidli kak je f efropi, pa še mohamedof je ful tu f bruslu

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Cigan, če naredi umor, gre v zapor normalno, sam postopek se vleče, da lahko še par posprav. Tle ni kej, jih je dost pri nas zaprtih zarad umorov.
Problem je pri kakem posilstvu, pretepu, kraji,.....
Cigan te lahko pred organom (ne spolnim) nalomi ko dračje, ne bo nič. Tle je problem, tle bi mogla nastopit enakopravnost. A ker so na vladi samo taki, kot je naš Evroktat, ne bo nič. Sam govorit kaj je prav je butasto.
Evrokrat, če enkrat, stori kaj tam v prelepem in pametnem ter razgledanem predvsem pa naprednim Bruslom, da bomo lahko ponosni na tebe, predvsem pa se počutili enakopravni ciganom in politikom.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska

[/QUOTE]

naj se fsak obrafnafa enako po zakonu pa bo fse fredu fi fsi se nestrpni kmetafzi

ite malo f brusel pa bote fidli kak je f efropi, pa še mohamedof je ful tu f bruslu

[/QUOTE]

Na skor besede ne razumem
grin1.gif
. Je to še kako slo. narečje

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
To so zaščitena vrsta pri nas! Kake stroške imajo naprimer Strojani kaj so imeli prej in kaj imajo sedaj? Od česa so živeli prej od česa sedaj? Skrivali so ubežnika in kriminalca kriminalcu spet sodijo strojani ki os ga skrivali pa so nedotakljivi!
bonk.gif
Sigurno jim je tut Rupsi skopiral tisto famozno knižico z vsemi pmembnimi številkami da se lahko kličejo med sabo! Zakaj potem meni država ne postavi hiše in plačuje stroške?