JAO JAO JAO

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
no, pa mi pokazi kje sn napisu, da se, potvoje, sprehajajo z roko v roki

edino, kar trdim je, da se vse meri z enakimi vatli in smo pred zakonom enaki

ampak tuki tega ne razumete

Ti tega ne zastopiš. Cigani v sloveniji so pred zakonom zaščiteni bolj kot "navadni" državljani! To ti želi cel alter dopovedat ampak tvoja "napredno" misleča glava tega ne zastopi. Pri nas poznamo dve imuniteti, diplomatsko in cigansko.
Kaj ti zdej tukaj ni jasno? Ker če ne zastopiš tega, res ne vem kaj delaš v Bruslju. Še za vratarja nisi.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
stupid-1.gif

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Ej, sam tebi res ne potegne kaj ti hočejo uporabniki dopovedat. Samo klatiš eno te isto non-stop kot kaka lajna.
Res lahko samo upamo, da niso vsi papirjepisci v Bruseljnu tako "počasni"
crazy1.gif

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.168
1.142
113
To pa ni res. Cigani po nesreči pokličejo še 10 svojih,
počakajo da policija vse popiše, potem pa grozijo vsem ostalim udeležencem.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
prav vesel sem, ker se stanje koncno spreminja na boljse. se eno leto nazaj je bilo cca 70% ljudi za rome, danes jih je ze skoraj 90% spoznalo, da so cigani za na vrbe in nikamor drugam.

ce bo kaksna akcija mi posljite PM... rade volje se odpeljem na dolenjsko oz. kjer hocete, bi pasalo malo akcije
cheer.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
+1 za pepčka leta Efrokremu. Si bi mislil, da se samo dela norca, potem pa vidim od koga brat je in je fse jasno.

kvapazdej

Pripravnik
9. okt 2007
120
0
16
Pa ga mamo: kandidata za pepčka leta. Nima konkurence. Čeprav verjamem, da se norčuje iz nas, ki mu tako žolčno odgovarjamo.

Dejstva o tej nesreči so že vsa razkrita. Zgodila se je v bližini ciganskega naselja. Mulc iz Otočca je fotru sunu avto in jo žgal po levi strani, prehiteval čez neprekinjeno črto in se zaletu v nasproti vozeči avto, v katerem so ble prav tako ciganke. na kraj je priletelo nekaj deset ciganov. Upam da se bodo zdaj med sabo zmenili preko nišanov in nam tako prihranili nekaj tisočakov za vzdrževanje. Policija je opravila svoje delo ker so na kraj poslali kar precej policistov v neprebojnih jopičih, ki so tam stali še naslednji dan zjutraj. Zakaj le?

V bližini je tuševa črpalka in tam cigani brez problema zavijajo preko polne črte in vozijo čez rdečo luč na semaforju. Dolenci smo navajeni da se ciganov izogibamo na cesti. Še dobro da se jih večino opazi že od daleč. Stari zarjaveli, smrdljivi trefiki in ostali kombiji, v katerih se prevažajo ciganske familje s kupom neprivezanih otrok in starga železa v zadnjem delu. Če imaš prometno nesrečo s takim osebkom se lahko pod nosom obrišeš za zavarovalnino, saj praviloma njihovi avtomobili niso registrirani.

Enkrat so me v bližini mesta te nesreče okol polnoči ustavli policjoti in mi naredili premetačino v avtu, pregledali prvo pomoč, prešteli žarnice, mi dali pihat in mi pokasirali kazen ker nisem bil privezan. V času postopka se je mimo peljalo precej avtomobilov, večinoma ciganskih, pa niso nobenga ustavli.

poznam tudi primer, ko so cigani v lokalu grozili kelnarci, ki je punca od enga policaja, ker je enga njihovga dal v čuzo, ker je bil pijan. Js vem da, če bi bil policaj, bi se tud obrnu stran, če bi moral met kakšnega posla z njimi.

Mal me je.bejo vejce, evo jih nekaj za rezervo ,,,,,,,,,,, A jih bo dost?
grin1.gif

Edit: v prvem stavku sem mislu enga nekaj na evro al kaj je že. Kje je že tisto glasovanje?

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ne tu se zbirajo taki uporabniki, ki so za enakopravnost vseh pred zakonom, ne pa da so določene pripadnosti (Romi) nad vsemi zakoni in za njih noben zakon ne velja.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
a nisi ti tist, ki me je uceri preko ZSja fehtaru naj brisem tvoje citate? no, tam si precej drgac piso
pet minut po tistem, ko sm ti ustregu si me pa predlagu za pepcka,
LOL, res si dostojanstven

in jest vseskozi zagovarjam popolno enakost pred zakonom, tu vas pa vecina zeli zakon vzet v svoje roke

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Uglavnem konec dober vse dobro, naj se pobijejo med sabo ... čim prej.

in taksna oseba ima naziv alterka leta?
SRAMOTA za Alter, tu se pac zgleda zbirajo sami nerazgledani nestrpnezi, zaprtih glav in s plasnicami na oceh
38.gif
, zdej mamo pa že dovol ne poznaš situacije tu zatorej pač ne komenterej...