Kako boste prišli do lastne nepremičnine?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
a če si "reven" nimaš pravice do potomcev
confused-1.gif

Bi rekel, da nimaš, pa to ni res. Imam samo jaz pravico, da se mi ne smilijo, če fektajo po tv ali kjerkoli drugje.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
a če si "reven" nimaš pravice do potomcev

Seveda imaš. Ampak, če jih ne moreš živet, to pomen, da jih mora nekdo drug.
Recimo jest. Ki plačujem zarad tega najvišje davke na svetu. Pa teh 6 otrok enga reveža kljub temu životari in že v štartu nimajo osnove, da bi iz sebe nardil kej več, kot so njihovi tastari. In tud ne bojo, pa vsaka čast izjemam. Ki so zgolj to - izjeme. V praksi pa bo večina iz takih družin končala glih tam - s šestimi otroki in jamranjem na tv. Kontra darwinizem v glavnem.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
a en brazilec je upravičen do socialne pomoči če ima več otrok, ena slovenska družina pa ni upravičena do te pomoči
confused-1.gif

tam ni problem da ena družina dobiva vsak mesec 1200€ pomoči, pa čeprav se ve da njihovi otroci ne bodo nikoli bili redno zaposleni.

problem je finančno podpreti slovensko družino ki bo v prihodnosti imela zaposlene vse otroke, pa čeprav samo za trakom
smirk-1.gif

dokler bomo imeli tašno vlado kot jo imamo vseh 18let bomo imeli najvišje davke.
in za takšne davke niso krivi revni prebivalci.

nekdo ki ima čez državno blagajno mu ni problem zapraviti še več denarja kot pa ga je notri
smirk-1.gif

srednji razred bo plačeval vedno več, bogataši pa vendno najdejo način kako se izogniti plačilu vseh najvišjih davkov
smirk-1.gif

kdo bo potem plačal vse davke ko bodo samo revni in bogati?

je rekel en kolega ki se je prijavil na razpis za neprofitno stanovanje, da on ki stanuje v sloveniji in je slovenec že 35let ne dobi stanovanja.
en ki se je pa preselil pred npr. 5 leti v slovenijo pa takoj dobi stanovanje
smirk-1.gif

drugače se takoj pojavijo kakšni za človekove pravice da tujci niso enakopravni
crazy1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Vsi so upravičeni do pomoči in vseh mogočih dodatkov, vrtca ne plačujejo oz. plačajo nekaj drobiža, ravno tako zdravstvo, komplet šolanje itd, itd... Nobenmu nisem fovš tega, ampak te reči ne rastejo na drevesu.

Ko bo v tej državi 90% "strojanov" (vseh barv in oblik), kar pri taki nataliteti ne bo dolgo trajalo, me zanima, kdo bo ves ta cirkus financiral?

Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Ko bo v tej državi 90% "strojanov" (vseh barv in oblik), kar pri taki nataliteti ne bo dolgo trajalo, me zanima, kdo bo ves ta cirkus financiral?

Jaz in ti. Tako kot sedaj.

Včasih se mi prav zdi da brezposeln folk seksa zaradi dolgčasa, ker so cele dneve doma. Za zaščito nimajo in tukaj smo.

Sej to da bo imela moja baba 400€ porodniške, jaz bom pa 32centov čez neko mejo prihodka ne bo nikogar pri olajšavah zanimalo.

Kretenska logika. V življenju si priden in si ustvariš neke prihodke, pa te jebejo kot da kradeš državi.

Potem se čudijo da je delo na črno in goljufanje kjer se le da. Jaz bom tudi.

Jebite se država.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
saj ni država kriva za to. za to so krivi tisti ki vodijo državo/pišejo zakone in jih izvajajo
smirk-1.gif

vseh 10 ljudi ki vodijo to državo je krivih za to
smirk-1.gif