Hrvaški turizem...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kar se tiče BMW - ja ko ga enkrat imaš ne rabiš kaj drugega ker veš da imaš najboljše možno!
Kar se tiče raba prišel iz njega pred 2 dnevoma Ožujsko v trgovini 7 v gostilni 15 kun kava 12 (pa še dobra ni bla) cina kifelčka je že napisana 4 povprečne breskve 18 kun, kepica sladoleda 5-7 kun (tista za 5 najboljše in največje sem se še večkrat vrnil)! Drugače pa za moje pojme predrago! Vožnja po avocesti enkrat 26 enkrat 53 kun + trajekt 150 to v eno stran!
Tipičen BMWjaš. Imaš za BMWja, za sladoled in pol kile breskev ti pa zmanjka.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Men je vseen kakšna je obala. Važn da je voda čista, da se da pridet notr brez da bi na ježa stopu ali si udrgnu noge in da je mir na obali. Pri nas je tak mir da imam višečo mrežo napeljano med skoraj edinima drevesoma na plaži in noben ne teži cel vidm pa mogoče 10 ljudi pa še tiste poznam 20+ let. Tako da mi je vseen kako je drugje važn da imam mir. Če bi hotu na morje žurat pol bi me bolil [censored] kakšen je morje....

@stardec - huda:D

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kje pa sem napisal da mi je zmanjkalo?
bonk.gif
Je drago pa se obrneš kakor želiš! Napisal sem tako visoke kot nižje cenePustit na cesti slabih 65 evrov v obe smeri (brez bencina) pa je tut kar nekaj se ti ne zdi? Pri nas pa sem kupil vinjeto za 35 pa se po avtocesti vozim kot želim!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.784
5.933
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jst sem bil 9 dni na Hrvaški obali pa sem zapravu skupi z bencinom in hrano in pijačo 100 eur. Prikolica pa plaža 40 m od prikolice pa nobenga na plaži razen par kolegov. Zakaj bi šou v tople kraje za 1000 eur da sem kot sardelca na plaži. S tem da sem lahk nag če hočem na plaži ali pa pred prikolco pa noben ne bo težil..

Kje si pa bil, da si zapravil samo 100 eur? A si samo doručke jedel in pil vodo izpod tuša??

Če sešteješ bivanje v šotoru, turistična taksa, avtomobil in ena oseba, je naprimer bilo v Primoštenu 21 eur. Če to pomnožim z 9 dni pride 189 eur. Potem sem porabil tank in pol bencina = dodatnih 100 eur (tukaj pride manj če letuješ v Istri). Cestnina v obe smeri je 50 eur (spet ne pride v poštev če si v Istri). No in nekako se nabere veliko več kot 100 eur. Če pa si v prikolici, tako kot sem bil jaz je še mnogo dražje. Potem greš kak večer na pivo, pizzo, lignje, ribe.. še dodatnih 50-100 eur po osebi. Če pa si toliko škrt, da si eno pivo na dan ne privoščiš je pa res brezveze da greš na dopust, ostaneš raje doma, pa vsaj lačen in žejen nisi.

Seveda pa se dopust v šotoru, pod trdim kamenjem ne more primerjat z dopustom za 1000 eur, ker spiš kot gospod, ješ kot gospod, imaš klimo, perejo in kuhajo ti, itd.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Jst sem bil 9 dni na Hrvaški obali pa sem zapravu skupi z bencinom in hrano in pijačo 100 eur. Prikolica pa plaža 40 m od prikolice pa nobenga na plaži razen par kolegov. Zakaj bi šou v tople kraje za 1000 eur da sem kot sardelca na plaži. S tem da sem lahk nag če hočem na plaži ali pa pred prikolco pa noben ne bo težil..

Kje si pa bil, da si zapravil samo 100 eur? A si samo doručke jedel in pil vodo izpod tuša??

Če sešteješ bivanje v šotoru, turistična taksa, avtomobil in ena oseba, je naprimer bilo v Primoštenu 21 eur. Če to pomnožim z 9 dni pride 189 eur. Potem sem porabil tank in pol bencina = dodatnih 100 eur (tukaj pride manj če letuješ v Istri). Cestnina v obe smeri je 50 eur (spet ne pride v poštev če si v Istri). No in nekako se nabere veliko več kot 100 eur. Če pa si v prikolici, tako kot sem bil jaz je še mnogo dražje. Potem greš kak večer na pivo, pizzo, lignje, ribe.. še dodatnih 50-100 eur po osebi. Če pa si toliko škrt, da si eno pivo na dan ne privoščiš je pa res brezveze da greš na dopust, ostaneš raje doma, pa vsaj lačen in žejen nisi.

Seveda pa se dopust v šotoru, pod trdim kamenjem ne more primerjat z dopustom za 1000 eur, ker spiš kot gospod, ješ kot gospod, imaš klimo, perejo in kuhajo ti, itd.

Naša parcela, naša prikolica. Hrana od doma. Sam kuhaš..Tko saj vem da bo dober za jest pa da ne bo salmonele.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če ti je na Hrvaškem sladoled predrag, bod doma, pa BMWja mirkaj!
Jaz grem dol kupit 3kg škampov, pa naj stanejo kolkar hočjo.
Ampak nimam BMWja.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
napisal sem samo cene ki so bile spodaj! BMW - ja ne rabim mirakt on to dela sam! Jaz pa sem hodil ven jest pa nisem pisal cen iz restavracij, ker bi mi sigurno napisal kdo da bi lahko šel za ta denar za 14 dni kam drugam! Če si pa dobro prebral sem si večkrat privoščil tudi sladoled!
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Pol si se šel tja samo kopat, tudi tole bi lahko storil doma, škoda 100E!
bonk.gif

Doma nimam miru. Morm na šiht, starci težijo, frendi težijo. Mal ribe loviš, plavaš zaston. A dam raj 1000 eur za nekam kjer isto se kopam pa mi sosedje težijo, v hoelu lepo oblečen, jest morm ka so zajtrk in podobno. Stiskam ko sardina na plaži.
bonk.gif

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
1. Bi te prosil, da se naučiš lepše in bolj razumljivo pisati. Saj ne rečem kaka slovnična napaka, ampak tole tvoje žlobudranje je pa že preveč.
2. Ok saj razumem da ti je všeč da imate dol parcelo, ampak vseeno mi ni jasno kaj bi s tem rad dokazal. Praktično vse si prinesel s seboj, starši so ti priskrbeli parcelo in prikolico, ti pa se primerjaš z ljudmi, ki morajo za vse plačati sami. Če greš an Hrvaško, najameš stanovanje/prikolico, tam kupiš vso hrano (ali pač pri nas in daš denar iz lastnega žepa), si sa plačaš bencin in cestnine, potem te pač vse skupaj ne pride samo 100 eur. Pri tem pa sloh ne bom omenjal da ti obisk tujine ne ponuja samo namakanja innažiranja, ampak še mnogo več.

In če greš v tujino malce izven sezone, popolnoma odpade "sardelski" turizem
smile-1.gif
.

Jaz se tudi poceni peljem 2 uri. Pa še vozit mi ni treba. Dva me peljeta, dve mi pa strežeta
grims-1.gif

Takšne cene kot ima Hrvaška kar se tiče letovanja, da nimaš ravno svoje prikolice (kar je meni odurno preživljanje dopusta, bytheway) nima noben drug norec. Tujino imaš all-inclusive malo morje ponudb na boljših destinacijah za enako ceno. Spotoma pa še malo sveta vidiš.

Ne pa 30let en ****** hrvaški kemp, prosim vas no. Kot da bi vsak dan jedel enak kruh in enako salamo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Ni camp. mam pač srečo ane. Če pa nimaš denarja se pa tud ne pritožuj pa ostani doma. Po eni strani šimfate Hrvaške cene po eni strani bi pa dal 2000 eur za en teden all-inclusive...kar men ne pomeni nič ker jem boljš sam, cenej je počnem kar hočem.

@elrado pišm lahk kukr hočem. Sploh pa nevem kva si ti drgačn z svojim pisanjem.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Ni camp. mam pač srečo ane. Če pa nimaš denarja se pa tud ne pritožuj pa ostani doma. Po eni strani šimfate Hrvaške cene po eni strani bi pa dal 2000 eur za en teden all-inclusive...kar men ne pomeni nič ker jem boljš sam, cenej je počnem kar hočem.

Ok, kolk omejen moraš bit, da hvališ Hrvaško kolk je super, če pa VSE s seboj pripelješ in VSA nastanitev je v tvoji LASTI, medtem ko se tu govori dejansko o GOSTINSKI ponudbi in NASTANITVENI ponubi....WTF teb ni jasno tuki?!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Zato se gre pa v tople lepe kraje, med prijazne ljudi za manj oz. enako denarja
grims-1.gif

Jebeš ta jadran.

Kam naj grem za 10 dni za 160eur (za 2 osebi skupaj) v klimatiziran (čeprav majhen) apartma? ajde no, vse skupaj je blo ene 200eur za 2 osebi...

Je pa res da sva pol jedla zunaj pa pustila 40eur/večerjo brez da bi pretiravala...

Nazadnje ko sem bil jaz na Hrvaškem je bil apartma 100 DEM/dan (klimatiziran). Na Krku. Ceneje nisem našel. V sezoni ne. Izven sezone so pa polovične cene. Prištej še pot + hrana + pijača pa si na 1k DEM takoj. Ampak: to je bilo cca. 5,6 let nazaj, zdej je pa 2x toliko. Sem lani za foro malo gledal po katalogih ponudbo Hrvaške in mi je šlo kar na smeh. 500€ /osebo 1 teden nek brezvezen hotel v Zadru ipd. (govorim na pamet).

Za isti denar imam Grčijo, Turčijo, Španijo,...

Sej se povsod dobi poceni, tudi na Hrvaškem, ampak gostinci in turistični delavci v drugih državah vejo zakaj so tam. Zaradi tebe, ne zaradi sebe. Ko bojo to Hrvati dojeli, bom pa dal enak denar zato da bom nekje na Hrvaškem. Do takrat pa smatram letovanje na Hrvaškem za zadnjo cigansko destinacijo.