Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jst sem bil 9 dni na Hrvaški obali pa sem zapravu skupi z bencinom in hrano in pijačo 100 eur. Prikolica pa plaža 40 m od prikolice pa nobenga na plaži razen par kolegov. Zakaj bi šou v tople kraje za 1000 eur da sem kot sardelca na plaži. S tem da sem lahk nag če hočem na plaži ali pa pred prikolco pa noben ne bo težil..
Kje si pa bil, da si zapravil samo 100 eur? A si samo doručke jedel in pil vodo izpod tuša??
Če sešteješ bivanje v šotoru, turistična taksa, avtomobil in ena oseba, je naprimer bilo v Primoštenu 21 eur. Če to pomnožim z 9 dni pride 189 eur. Potem sem porabil tank in pol bencina = dodatnih 100 eur (tukaj pride manj če letuješ v Istri). Cestnina v obe smeri je 50 eur (spet ne pride v poštev če si v Istri). No in nekako se nabere veliko več kot 100 eur. Če pa si v prikolici, tako kot sem bil jaz je še mnogo dražje. Potem greš kak večer na pivo, pizzo, lignje, ribe.. še dodatnih 50-100 eur po osebi. Če pa si toliko škrt, da si eno pivo na dan ne privoščiš je pa res brezveze da greš na dopust, ostaneš raje doma, pa vsaj lačen in žejen nisi.
Seveda pa se dopust v šotoru, pod trdim kamenjem ne more primerjat z dopustom za 1000 eur, ker spiš kot gospod, ješ kot gospod, imaš klimo, perejo in kuhajo ti, itd.