Hrvaški turizem...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo, ravno zaradi tega je dovoljeno samo pljuvanje preko Hrvaške. Če so moderatorji proti Hrvaški moramo tudi ostali ''podložniki'' biti enakega mnenja, a ni to krasno?

Čakaj malo. Sej si izrazil svoje mnenje, prav tako mnogi drugi, za ali proti.

Če misliš hvaliti pričakuj kontra kritike, prav tako kot jih pričakujem jaz za blatenje
wink-1.gif

Me pa res zanima kje vse si bil, da ti je Hrvaška najlepša in oh in sploh. Pa verjetno ne boš povedal.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ti čakaj malo - jaz sem samo gobi napisal, da bi že lahko vedel, da hvaljenje Hrvaške na tem forumu ni dovoljeno (kar se je izkazalo za resnično).

NIKJER nisem napisal, da je Hrvaška najlepša (pravzaprav se o Hrvaški sploh nisem v tej temi opredelil
bonk.gif
), tak da se prvo nauči čitat, potem pa bodi pameten.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
bom jz napiso,
sm ze kr neki obiskal, govora je o obalah, torej Karibi, Spanija, Italija, Tunizija, Kalifornija, Grcija, Bolgarija, Hrvaska, Turcija, Slovenija,

vendar Hrvaska obala niti ni tako slaba, lahko recem, da je ena izmed najlepsih
ostala ponudba je pa velikokrat zlo slaba, pa sej vecina Slovencev je tega tako navajenih

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Sej Hrvaška obala je res lepa. O tem ni dvoma. Pa tud velik ljudi je normalnih in ne trzajo na politike, ki vedno uporabljajo drug druge za predvolilne teme. So pa povsod posamezniki, ki ti lahko tud pokvarjo dopust.

Ne zanima me kje si ti bil. Zanima me kje je bil South Park, ker sodeluje že v deseti temi o Hrvaški (kako on hodi samo dol, da je dol najlepše, tukaj pač da se ne sme hvaliti hrvaške - kar mu gre očitno v nos)

Zanima ma na podlagi česa je Hrvaška najlepša. V primerjavi s čem njemu poznanim.

BMW je najboljši avto, čeprav drugega še nikoli nisem imel !!!
uf-1.gif

btw: že možno da se vam zdi Hrvaška najlepša obala, meni osebno se ne. Odvisno kaj iščeš.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
meni je slovenska obala zelo lepa..... ker je NAŠA!
smile-1.gif

samo morje bi lahko blo bolj čisto
frown-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
356
83
Kras
www.mtl.si
Baje v eni restavraciji na Rabu veljajo sledeče cene.
Kifeljc 20 KUN (cca. 3 EUR)
Sendvič 70 KUN (cca. 10 EUR).
Navadna solata 110 KUN.
Vse prazno.

To mi je povedal čisto zgrožen in razkurjen Hrvat
grin1.gif
.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ko da si v Monaku
smile-1.gif
meni je njihova obala všeč, problemov nisem imel nikoli, masovni sardela turizem ki se ga gredo v tuniziji recimo ali pa bolgariji mi pa ne diši (driska še manj), sem rad na komot. Morda bi izjemo naredil glede Grčije. Mika me Korzika, kjer lahko dopustuješ na podoben način,torej kak apartma, zajtrk si narediš ko tebi paše, grem kam mi paše itd. ... vsakemu svoje.

Glede problemov, kdo jih išče ta jih najde. Tudi jaz bi eno pripeljal tujcu okoli uh če bi mi žalil državo
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Letos so res navili cene občutno bolj kot prejšnja leta.
Npr. 0,5 piksna Ožujskega v trgovini - 10,6 HRK, to je 1,47€
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Bolje že, kot da ga tam kupiš, ker ta iz Splita je ogaben. Pa saj tudi našo Laško je zadnji 2 leti bolj bogo, ampak še vsaj pogojno pitno oz. dokler je hladno še (max. 10 min)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kar se tiče BMW - ja ko ga enkrat imaš ne rabiš kaj drugega ker veš da imaš najboljše možno!
Kar se tiče raba prišel iz njega pred 2 dnevoma Ožujsko v trgovini 7 v gostilni 15 kun kava 12 (pa še dobra ni bla) cina kifelčka je že napisana 4 povprečne breskve 18 kun, kepica sladoleda 5-7 kun (tista za 5 najboljše in največje sem se še večkrat vrnil)! Drugače pa za moje pojme predrago! Vožnja po avocesti enkrat 26 enkrat 53 kun + trajekt 150 to v eno stran!