Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Sem videl, ampak meni se za take stvari ne zdi vredno vlečt fotoaparata iz torbice. V Pakoštanih obstajajo turistični objekti, ki imajo prospekte tudi v slovenščini in seveda tudi spletno stran (npr.: mariborsko Pohorje).Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Pakoštane, če še nisi bil...
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj trenutno, že 1000let!
Citat:
Uporabnik cat pravi:
Ja, cene so res tam-tam. My ass...
http://www.revijakapital.com/navtika/clanki.php?idclanka=1450
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Sem videl, ampak meni se za take stvari ne zdi vredno vlečt fotoaparata iz torbice. V Pakoštanih obstajajo turistični objekti, ki imajo prospekte tudi v slovenščini in seveda tudi spletno stran (npr.: mariborsko Pohorje).Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Pakoštane, če še nisi bil...
Hrvate sem res že videl na Rogli, ampak to je tudi instant turizem. Zakaj bi prevajal in si delal strošek, to bo laufalo dok bo še Kostelič potem pa adijo smučarijo. Saj prej niso vedeli, kaj je to smučka.
Šalim se, seveda bi jim v teh cajtih lahko vsaj stran predstavili v slo jeziku kakor tudi prospekte, ne vem v čem je fora. mogoče je težko prevesti, ko imajo nov jezik.
Bi se spodobilo glede na povprečen standard, a ne?Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Najbolj zanimivo je da določene artikle ima hrvaški Mercator ceneje kot slovenski![]()
Ja in Kitajci so rumeni, Indijanci rdeči, Zamurci pa črni. A kar tako, počez, vsi državljani, ne glede na raso, spol, versko pripadnost, spolno usmerjenost. A dober rataš s putovnico, poden pa s pasportom?Citat:
Uporabnik Svetislav pravi:
Hrvatje so dobri ljudje
srbi so pa poden od balkana
Hvala za tale kanček modrosti! Meje so resda od nekdaj nepreklicno določale karakter ljudi. Ni važno kaj postaneš v življenju, ampak kje si se rodil.Citat:
Hrvatje so dobri ljudje
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Hvala za tale kanček modrosti! Meje so resda od nekdaj nepreklicno določale karakter ljudi. Ni važno kaj postaneš v življenju, ampak kje si se rodil.Citat:
Hrvatje so dobri ljudje
Citat:
Hrvatje so dobri ljudje
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Malo mimo mi je, da hrvaška mladina takoj ko jih vprašaš kaj po slovensko, začne mlatiti v angleščini. Ali rabimo vpletati jezik kolonialne velesile ali pa se (če odmislimo nacionalizem) lahko povsem kulturno zmenimo tako, da vsak govori v svojem jeziku in se trudi sogovorca razumeti v njegovem?