Citat:
Uporabnik keber pravi:
Se spomnim, ko je enkrat naše omizje naročalo rundo za rundo, pa kelnarju ni bilo preveč do postrežbe, ker se je vseskozi slinil in vrtel okoli malo večje nemške družbe (8 kom), ki je imela cel večer gor liter vina pa liter radenske.
Nas pet pa klošarji, ko smo vsake pol ure rundo pira naročil, pa vsake kvarte še kaj kratkega.
Ko bodo Hrvati zastopili, kako se dela biznis, komot prehitijo Španijo po turizmu. Tako pa so generalno gledano nesposobni.
Postrežba Slovencu je tipičen primer, če slučajno še kje sedi kakšen lah ali Nemec.
Če si pa sam pa se mu sploh ne da.
Saj jim bodo vse to sprivatizirali, prišli tujci oz. državljani EU in potem delali biznis.
Se spominjam živo iz Vodic kot da bi bilo včeraj pa je bilo pred kaj vem, 10 leti?
Vežem čoln na pomol (javno dobro), kjer imajo vsi vezano, pa pristopi mudel, ki renta čolne in jamra kak jim lahi prljajo more, da je marina in vse okoli umazano pa sem se bolj vstran držal in dalje vezal, ker mu nisem hotel omeniti, da kdo bo pa najel tiste njegove kahle. Pa je še kar silil in se delal prijaznega, nakar sem mu rekel, da italijani radi trošijo in pojejo po gostilnah... mudel :"e, pa ti nisi naš, i tebi čemo zabraniti da tu sidriš..."
Po moje bi ga moral na sidro zvezat pa še to bi ga morje vrnilo
Tak se grejo to turizem in odganjajo goste.
Vse bi meli nedotaknjeno, brez hrupa in turistov, samo pokasirali bi.