Očitno ne razumeš. Govorim o preprostem hamburgerju 10 - 12 cm v premeru. Patty klasik 125 gr, enojna, dvojna, trojna odvisno od izvedbe. Kruh nekje 100gr+dodatki. Potem obstaja še steakhouse dinner burger patty 250gr mesa v slično velikem pakiranju. Govorimo o nekih zadevah, ki so regulativne za nek izdelek in bi bilo vse precej bolj jasno, če bi se tega držali. Ena glavnih npr. da se mesa ne soli v masi ampak pred peko, da se peče na res vročem grillu ali plošči. To ni gurmansko uživanje, ampak je povdarek na navadnem, običajnem, pravem postopku peke hamburgerja, ter velikosti le tega in pa posledično željenem okusu. Na običajni sveži govedini, kot sestavini, s pravim razmerjem maščobe za ta namen in da ne naštevam vseh že večkrat ponovljenih stvari. V Sloveniji na žalost redkost. Imamo pa ogromno takih "gurmanskih" izvedb.
Še direkten odgovor: s tabo ni nič narobe. Verjetno pa ko želiš malo pivo veš, da je to 0,33l piva a ne? Ko si zaželiš hamburger bi pa rad 0,5kg mesa, kar ni hamburger ampak štirje hamburgerji.