Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Nurtuby pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Še bolj bedno izpade obtoževanje brez kakršnekoli osnove.
Včasih je koristno, da imaš za svoje trditve dokaze, je pa res, da eni radi izstopajo, kot kaže si eden izmed njih tudi ti.
Ko bom in če bom kdaj rabil marketing za svoje burgerje, potem bom ob objavi to jasno in glasno povedal.
Kot kaže tukaj ni nič drugače kot na kulinariki, kjer si takoj napaden če ne pihaš v isti rog kot "tihe vodje".
LP
Imaš prav, oprosti... sem še enkrat prebral vse tvoje objave in sem doumel... samo prijavil si se na forum da nas vprašaš kak je burger v določenem lokalu a ne?
Ne skrbi, mirno me ignoriraj... LP
Opravičilo sprejeto.
Verjamem, da si ti začel sodelovati na forumu s 500 postom in že od začetka nisi bil začetnik. Jaz žal tega neznam, zato sem začel z 1 objavo. Cenim tudi tvoje znanje in sposobnosti, ki ti je pomagala pri analizi moje osebnosti, poklica in hobijev. Žal te moram razočarati, res sem popolni začetnik na Alter forumu, nikoli prej nisem sodeloval pod drzgim imenom in sem vsekakor nisem prišel z namenom propagirati po tvojem mnenju moj produkt Rocky burger.
V zadnjih letih sem se pač nadušil za žar, ključen za moje navdušenje na burgerji, smoukanjem in ostalimi BBQ specialitetami je bil moj 40 rojstni dan, ki sem ga praznoval pred nekaj leti. Za darilo sem potoval v Ameriko in sicer na območje ki je zelo znano po omenjenih gurmanskih specialitetah. Seveda ni ostalo pri enem obisku amerike in seveda moje znanje in vedenje ni ostalo pri peki marinčkovih čevapov na teflonski ponvi.
Učim se, testiram in probavam. Rad bi svojo navdušenost nad žari delil z drugimi, se posvetoval, nadgrajeval svoje znanje in konec koncev rekel kakšno o ponudi tovrstne hrane pri nas. Glede na namige prijateljev sem upal, da bom na tem forumu našel svoj prostorček za klepet. Namesto tega sem dobil obtožbe in posmeh. OK, sem vzel to kot nekak sprejemni izpit in začetek pripravništva.
Ne bom brisal nicka, ne bom odpiral novega, ne bom se skril v kot, ampak bom skušal sodelovati in dokazati, da na forum nisem prišel zato, da bi si naredil reklamo. Nič, grem sedaj do Marinčka po meso, kakšno in kaj bom z njim bom pa napisal v drugi temi
Brez zamere, ampak ni mi vseeno, zati sem ponovno repliciral.
In ja, včeraj sem bil na Rocky burgerju. Strinjam se s predhodnikom, da je osebje malo ali veliko zmedeno in da smo imeli veliko težav pri naročanju, donaročanju in plačevanju. Burger je bil dober, ima pa še veliko "lufta". Medium-mediumrare, preslano, premalo popravno, zanimiva karamelizirana slanina (1 ampak debela rezina), neizrazita in preveč klasična omakca, solidna bombetka. Burger je velik, med jedjo ne razpada, cena solidna. Vsekakor ga bom šel še kdaj probat, ni pa nek presežek...
LP