Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
v petek na odprti kuhinji probal HOODov Jack&Jay burger... Vrhunski! Je pa nek spešl edišn in je na voljo samo do 25.6. na Viču in v BTCju.
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Ekola, sem bil včeraj na pivo in burgerju. Sem probal Tabay brothers in Stari pisker.
Tabaj je bil zame celo razočaranje, nobenega pravega okusa, meso je bil čist preveč rare zame (to je mogoče moja napaka,k bi mogoče mogu rečt). Skratka, razočaran zelo. Potem pa še Stari pisker, že to da so imeli največjo gužvo pove vse. Res odličen hamburger, dovolj velik, meso odlično, omake odlične, tako da samo kapo dol. Več jih pa nisem uspel poskusit
Citat:
Uporabnik shift pravi:
hamburger brez kruha?resno?
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Ekola, sem bil včeraj na pivo in burgerju. Sem probal Tabay brothers in Stari pisker.
Tabaj je bil zame celo razočaranje, nobenega pravega okusa, meso je bil čist preveč rare zame (to je mogoče moja napaka,k bi mogoče mogu rečt). Skratka, razočaran zelo. Potem pa še Stari pisker, že to da so imeli največjo gužvo pove vse. Res odličen hamburger, dovolj velik, meso odlično, omake odlične, tako da samo kapo dol. Več jih pa nisem uspel poskusit
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Nope, sem isto novozelanda jedu. Men je biu res odličen!
Sem pa zadnjič jedel na vrhniki v stari kašči njihov t'prav burger, res ogromen hamburger. Edino mogoče bi naslednjič rekel, če mi lahko malce bolj medium naredi, drugače pa odličen!
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Kje v LJ imajo velike hamburgerje da se ga res naješ za 3, maksimalno 4 evre? Ne mi prosim z mini jajci raznih hood burgerjev. Horse je kul, ampak predrag.
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Kje v LJ imajo velike hamburgerje da se ga res naješ za 3, maksimalno 4 evre? Ne mi prosim z mini jajci raznih hood burgerjev. Horse je kul, ampak predrag.