Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Planet TV: Debata o hamburgerjih
O hamburgerjih iz različnih vidikov.
Po 5 minutah nehal gledat. Mirko&CO ne poznaJO osnov, zato ne zna spraševat in vodit pogovora...
Hehe, jaz sem to ulovil po TV in sem gledal skoraj celo kot "zanimivost". Me je pa identično bolelo kot zdaj pri novem TG. Res obupno izpeljano, ker voditelj ni mel pojma in ni znal moderirat. Tudi gosti se vrtijo v krogu in v celotni oddaji potem nič pametnega ne povedo oz. ne pridejo prav do nobenega "zaključka". Grozen prispevek na sicer zelo zanimivo aktualno temo, ki bi jo lahko resno obdelali brez, da se bi zapletli v neke spopade o amerikanizaciji ipd. debilizmu. To je hrana ne pa ideologija mater.
Komentar Lars&Sven... meni nič posebnega, moji je bil všeč zapečeno medium zame in well done zanjo, ker je preggers. Na koncu sta bila oba burgerja enako pečena.
Res presenečen nad gužvo, hipsterji, kot da bi bil nekje v centru LJ. Najedel sem se konkretno, ker sem večkrat na Rudniku bom še šel, mi je pa žal, da ne prakticirajo kaj drugega kot te plate za pražit meso. A je res tak problem imeti delno rešetke in delno plato, kjer stopiš sir in burger dokončaš? Bunn mi ni bil nevemkaj in sem se spomnil zapisa turbobiča in bi dober burger probal spet realizirat v dobri lepinji.
Še ena pripomba. Daj FAKIN odje*** s tem Heinzom in kečap polizdelki. Na trgu se dobi fantastične "domače" zvarke ki so 100x boljši.
Če kupujete kečap poizkusite:
http://www.tiptree.com/goto.ph...cts&image=1