@twinman
Predno grem v nabavo roštilja:
- pečemo v glavnem čevape, kose piščanca, vratovino, tedensko ali več
- bučke, sir za žar, malancani
- debele kose pečemo cca 3x letno (steak)
- ribe in kalamari občasno
- kurimo oglje, katerega nabavim pri lokalnem oglarju
---
Ali je za zgornje potrebe smotrn nakup Weber 57 cm, One Touch Premium ali boljši?
Ali je za zgornje potrebe smotrna nabava onih polkrožnih posodic za oglje?
Ali uporaba Weber pripomočka za prižiganje (kamin) kaj pomaga pri zagonu oglje-variante (vs briketi)?
Predno grem v nabavo roštilja:
- pečemo v glavnem čevape, kose piščanca, vratovino, tedensko ali več
- bučke, sir za žar, malancani
- debele kose pečemo cca 3x letno (steak)
- ribe in kalamari občasno
- kurimo oglje, katerega nabavim pri lokalnem oglarju
---
Ali je za zgornje potrebe smotrn nakup Weber 57 cm, One Touch Premium ali boljši?
Ali je za zgornje potrebe smotrna nabava onih polkrožnih posodic za oglje?
Ali uporaba Weber pripomočka za prižiganje (kamin) kaj pomaga pri zagonu oglje-variante (vs briketi)?