Kaksna merila pa postavlja v razredu? (torej da je edini)Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Da ne bo pomote: šestka je super avto, ampak ne postavlja kakih meril v razredu. Golf jih - zato ser mi zdi, da si naslov bolj zasluži.
Citat:
Uporabnik alesi0 pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Da ne bo pomote: šestka je super avto, ampak ne postavlja kakih meril v razredu. Golf jih - zato ser mi zdi, da si naslov bolj zasluži.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
sm stisnu hitri odgovor replika pa je bila namenjena nekomu nad tabo
bmw in tudi laguna (pa še kdo) vleče zvezno in ker ti ne zabije možganov ob lobanjo misliš da avto nikamor ne gre
1,9 tdi 96 kw je pravi mojster v tem
nazaj na temo
pri kolegih kupili šestico, 103 kw, oprema highline
z dodatki (brez panoramske strehe in xenona) je bla cena 28 tisočakov....
občutno preveč
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Tole kar se dogaja z izdelovalci in njihov t.i. "downsizing" projekt je samo pesek v oči. Uradno: večja moč z manjšo prostornino motorja oz. povedano drugače; primerljiva moč motorja z par 100 cm3 motorjem. Za samega porabnika naj bi bili stroški vzdrževanja manjši. In tu je keč;
Nobeden mi ne bo trdil, da so stroški vzdrževanja avtomobila z kompresorjem in turbotom manjši od primerljivega atmosferskega motorja z podobnimi performansami. Edino če je ta 6 valjni v katerega gre več olja.....
Me zanima koliko košta nov turbo, nov kompresor, novi injektorji, nova glava(ker "mora" biti močno ojačana, da zdrži obremenitve, ojnice itn.) bottom line je, da tale svetovna kriza pride še prekleto prav avvtomobilskem koncernom. S servisi(izrednimi:?) dobijo ves vložek v "novo" tehnologijo, kateri zametko segajo skoraj 30 let, nazaj. Da ne govorim o kompresorju, ki je prisoten že celo stoletje.
Kdaj smo že vozili 1.3, 1.4 bencinske turbo motorje.....kdaj je že Mercedes serijsko vgrajeval kompresorje....
Malo sem zašel....
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik alesi0 pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sej je bilo že tisočkrat omenjeno:
- ESP serijsko
- Dnevne luči
- Možnost opreme tipa radarski tempomat in dinamičen nadzor delovanja blažilnikov
- ...
.. skratka glede na to, si vsekakor zasluži svoj naslov.
Citat:
Uporabnik alesi0 pravi:Glede na napisano ne postavlja nobenih meril v razredu...
to je pa drugo... golf je razred zaseCitat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
seveda da ne, ker golf spada v nek drugi, precej visji, razred
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Traktorji pridejo tudi ali večinoma v precej dražjih izvedbah.
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
seveda da ne, ker golf spada v nek drugi, precej visji, razred