Garmin Oregon 600/650

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Torej pep uporabljaš GSAK za kreiranje zakladov in slik in pri tem nimaš nobenih problemov kar se tiče Oregona 600? Gledal sem ta program in opazil, da je plačljiv, je mogoče dobiti kako free verzijo?

Drugače je pa lepo slišat, da na temu forumu nisem edini lastnik Oregona 600.

Ima kateri že izkušnje z baterijami, kar se tiče da jih polniš tudi v sami napravi. (Home made brika pod baterijami?)

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Aja pa omenit morama tudi to, da mi je pri nalaganju slik oz. branje slik iz uSD kartice javilo, da ne more prebrati vseh slik. Potem sem mapo zbrisal in jo kopiral v Garmin GPX, tam mi pa pri prižiganju naprave lepo pokazalo, da je naložilo fotke ne delajo pa v sami galeriji oz. se mi naprava seseda.

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Kot sem rekel...
V GSAk-u handlam fotke enako za 600tko kot sem prej za 450tko. Zadeva deluje brez težav na način, kot sem opisal zgoraj.
Program je sicer plačljiv, vendar če se kolikor toliko resno ukvarjaš s keškanjem, je vreden vsakega centa, ki ga boš za to dal.
Enkratno plačilo par desetakov, ti odklene polno funkcionalnost programa, ki ti omogoča OGROMNO stvari v zvezi s keški.

Baterije se brez težav polnijo v napravi. Okoli baterij sem na pravem mestu ovil dve plasti selotejpa, na pravem mestu pa še pod selotejp zatlačil nekaj, da zagotovo pritisne na tisto tipkalo, pa je...
Sicer se vse skupaj pri tem nekoliko segreje, ampak gre... Sam sem poiskal en polnilec, ki sicer ima USB priključek, vendar daje malo nižjo nazivno napetost in relativno nizek tok, da se Oregon malo manj greje, pa se mi baterije veselo polnijo.

Minu

Zelenc'
7. jun 2013
28
0
1
Pep,
najlepša hvala!!!
Je že spremenjeno
smile-1.gif

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Odlično, hvala pep. Bom pa popravil tudi to datoteko za strani neba pri koordinatah. Me pa zanima, če pogledaš pri rekreativnem profilu na potovalni računalnik, ki je bil sicer na začetku nastavljen pod default ali si imel napisano "Sončni zahod čez" kar čez uro?

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Sem popravil in je potrebno opozoriti, da je potrebno popraviti tut vmesne strani neba (SZ,JZ...), vse to bo prikazano tudi na kompasu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.096
5.647
113
Če ne veš kako naložit na server.......
smile-1.gif

Ahaaa če nimaš serverja...
hysterical-1.gif

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Bi blo fajn, da bi se naučil narediti pravilno priponko, za določene datoteke, zato bi te prosil, da me napotiš na kak vodič oz. sam ne najdem navodila na tem forumu.

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
V dodani priponki se nahaja spremenjen prevod slovenskega jezika, ki se nahaja v GPS-->Garmin-->Text.

Priporočam, da si pred kakršnokoli spremembo na sami navigacijski napravi prekopirate vse datoteke in mape na interni pomnilnik v primeru napake.

PS: Hvala popotniku za hitra navodila.

Priponke

• 1797416-Slovenian.zip
    43 KB · Ogledi: 481

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Na živce mi je šel napis, ki je napisan kar čez uro. To sem omenil že v zgornjih postih in sem šel predelat tudi to. To lahko spremenite v isti datoteki, ki sem jo poslal. V iskalnik vpišete "Sončni zahod čez" in ko vam najde pravo vrstico tam pobrišete besedo "čez".

Zakaj je do tega prišlo, lahko pogledate naziv, ki je v angleščini in sicer piše "Sunset". Zato v angleškem jeziku ni problema pri izpisu.
smile-1.gif

Minu

Zelenc'
7. jun 2013
28
0
1
Potem, ko sem naložila popravljen fajl od Knofce v zvezi z jezikom strani neba, se mi dogaja, da ko želim opis zaklada, se naprava sesuje. POjavi se prazen bel zaslon, in krogec za nalaganje in dela v nedogled. Potem pomaga samo to, da vzamem baterije ven in jovo na novo.
Kaj bi lahko bilo narobe?

Minu

Zelenc'
7. jun 2013
28
0
1
naštimala sem angleški jezik, samo sedaj ga sateliti matrajo...dolg jih išče, pa sem zunaj.....

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Samo moment, bom takoj preveril. Grem ven, da vidim, kako hitro mi najde satelite, pa še če se mi sesuva.

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Sem preveril! Ko sem prižgal enoto mi je našlo satelite v trenutku. Prehodil sem 500m in mi navigacija dela normalno. Ko izberem kešek, pa potem, ko gledam na kompas, vse piše pravilno in tudi zgleda da deluje pravilno.

V prilogi ponovno spremenjen slo fail. Tako da probaj tega.

Priponke

• 1797757-Slovenian.zip
    43 KB · Ogledi: 388
Nazadnje urejeno: