Garmin Oregon 600/650

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Aha, kater firmware pa imas Minu? Jest trenutno uporabljam še starega 2.60. Zato mi mogoče drugače deluje kot tebi, čeprav menim, da to nebi smelo imeti vzroka.

Minu

Zelenc'
7. jun 2013
28
0
1
uff, to pa ne vem....kje to vidim?
Sedaj sem pustila na angleškem jeziku, dela kot mora
smile-1.gif

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
V Meniju gres pod Priprava in nato Vizitka. Tam ti piše Software Version 2.60 ali 2.70. Jaz imam še vedno starejšo, se pravi 2.60.

Minu

Zelenc'
7. jun 2013
28
0
1
oj,
tudi mi imamo verzijo 2.60. Zdaj nisem spreminjala več onega fajla, imamo kar na angleščini. Saj nič ne škodi
smile-1.gif
)
Danes sprobamo teren, pa povem potem, kako je bilo
smile-1.gif

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Dobro, bos poročala.
smile-1.gif
Bi bilo pa fino, da vseeno stestiraš fail, da lahko popravimo napako oz., da ni to kakšen bug, ki si ga odkrila po naključju.

Pa lep dan.
smile-1.gif

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
To sem preveril, saj nonstop spremljam wiki od Oregona 6x0 in moram reči, da bom še malo počakal, da odpravijo problem kompasa, saj se je njegova hiba s popravkom 2.70 še povečala. Naj bi večkrat zamrznil. Če sem slučajno zasledil narobe naj me nekdo, ki uporablja novejšo verzijo večkrat na terenu, popravi.

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Torej se jim to nenehno dogaja? Namreč ne spoznam se na Garmina, ker je Oregon moj prvi njihov produkt.
smile-1.gif

Minu

Zelenc'
7. jun 2013
28
0
1
jutro,
no prvi dan na terenu z novo napravico....za vsak primer je bila v uporabi še bivša navigacija (Nokia C5). Pokazali sta enako, tako da kar se tega tiče, dobro kaže. Danes bo drugi dan uporabe....Fajl še vedno nisem utegnila zamenjati. Še vedno deluje po angleško
smile-1.gif

Knofca

Pripravnik
11. maj 2013
40
0
6
Odlično. Imaš GLONAS vključen ali ste brez njega iskali. Namreč glede natančnosti me zanima, ker se nekateri pritožujejo, da je slabši od dakote in etrexa, ki pa sta občutno cenejša.

Vse si lahko prebereš na wiki, kjer naj bi bla to glavna napaka tega modela poleg kompasa.

Minu

Zelenc'
7. jun 2013
28
0
1
Vklopljeno imamo GPS + GLONAS.
2. dan terena že bolje
smile-1.gif
navaditi se bo treba na tole zadevico.
Postavitev zemljevidov je na desno, to je še mal moteče...ali bomo pa probali še druge možnosti.

Minu

Zelenc'
7. jun 2013
28
0
1
En lep pozdrav iz dopusta
smile-1.gif

Garmina se navajamo, zakladi se nam kr ponujajo,da jih najdemo. Super je.
Se je pa na Hrvaškem pojavil problem in sicer, da ne pokaže hinta. Kar melje in melje in na koncu ne pokaže nič, ne hinta, ne opisov in logov. Samo navigacijo.
Smo kaj pozabili kje nastaviti?
Prosim za hiter odgovor, ker bi kmalu spet šli radi za zakladi
smile-1.gif
)
Hvala.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Morda nova posodobitev reši tvoje težave:

Citat:
Changes made from version 2.70 to 2.80:

Added Icelandic keyboard
Added support for additional ActiveRouting cartography
Fixed missing menu button in the geocaching application when landscape controls are set to display on the right side of the screen
Fixed geocaches with a size of 'Not Chosen' not properly displaying on the map
Fixed minor graphical issue with certain geocaches when being displayed in a list

gornik

Zelenc'
2. jul 2013
5
0
1
Pozdravljeni! ker sem nov na forumu bi vas vprašal če kdo ve kje se bi najceneje dalo kupiti garmin Oregon 650