Ko se zgodi da imaš prazno polje in greš v Glavni meni imaš samo zgoraj polje(izberite element ki ga želite spremeniti in zraven + in-), v praznem oknu pa ni nobenega elementa za spreminjat in ne - ali+ ali puščic levo desno gor dol. V levem kotu spodaj je puščica za izhod , v desnem pa greš v Nastavitev risalnika ali pa v Spremeni nadzorno ploščo.Če grem tu v Nastavitev risalnika se mi odprejo ikone in zgoraj gumb +dodaj ter besedilo izberi element za spreminjanje. Mislim da bi moral od tu prestaviti ikone v (PRAZEN) Glavni meni toda tega ne znam.
Naredi nov profil in prestavi vse štiri ikone čisto na levo okno, nato zapri glavni meni in boš imel na tem profilu okno brez ikon-vsaj tako je pri meni. Če se to zgodi tudi pri tebi in ti uspe nato te ikone spraviti nazaj mi prosim povej postopek-mogoče je čisto preprosto toda meni ne rata
lp
Naredi nov profil in prestavi vse štiri ikone čisto na levo okno, nato zapri glavni meni in boš imel na tem profilu okno brez ikon-vsaj tako je pri meni. Če se to zgodi tudi pri tebi in ti uspe nato te ikone spraviti nazaj mi prosim povej postopek-mogoče je čisto preprosto toda meni ne rata
lp