Garmin Oregon 600/650

yxx

Zelenc'
24. jan 2015
27
0
1
Zg.Besnica pri Kranju
Ko se zgodi da imaš prazno polje in greš v Glavni meni imaš samo zgoraj polje(izberite element ki ga želite spremeniti in zraven + in-), v praznem oknu pa ni nobenega elementa za spreminjat in ne - ali+ ali puščic levo desno gor dol. V levem kotu spodaj je puščica za izhod , v desnem pa greš v Nastavitev risalnika ali pa v Spremeni nadzorno ploščo.Če grem tu v Nastavitev risalnika se mi odprejo ikone in zgoraj gumb +dodaj ter besedilo izberi element za spreminjanje. Mislim da bi moral od tu prestaviti ikone v (PRAZEN) Glavni meni toda tega ne znam.

Naredi nov profil in prestavi vse štiri ikone čisto na levo okno, nato zapri glavni meni in boš imel na tem profilu okno brez ikon-vsaj tako je pri meni. Če se to zgodi tudi pri tebi in ti uspe nato te ikone spraviti nazaj mi prosim povej postopek-mogoče je čisto preprosto toda meni ne rata
lp

I

Izbrisan uporabnik #488

Nimam pojma kaj te matra, res.

Če naredim nov profil, potem uporabi za podlago trenutno izbranega. In tam spreminjam in dodajam ikone kakor me je volja.
Glej zajeme zaslona.

Naredi zajem zaslona z oregonom (najdeš pod zaslonom) pa pokaži

Ker res ne vem v čem je problem

Glej slike pri meni

105.png
111.png
157.png

176.png
250.png
254.png

257.png
272.png
300.png

347.png
361.png
377.png

379.png
415.png

res ne vem...

pritiskaš gori na minus plus, da narediš poljubno polje za ikone, ko napolniš prvo stran se naredi puščica spodaj za drugo...

če vse ikone pobrišeš pač dodaš spet s pritiskom na plus in izbereš kakšno ikono želiš...

------------------

sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Preneseš na pc screenshote in jih shranis na www shrani.si

Nato pa link za forum sem skopiraš

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.810
129
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Aja, pre-charged so tudi Garminove baterije, ki se dobijo za oregona in ker so skupaj povezane s trakcem, se lahko polnijo kar v napravi.

A boš v tabeli iz testa videl, da jih Enelopp XX pro poseka, tudi cenovno.

Se mi zdi, da si enkrat omenjal, da navadne polnilne baterije nekako podložiš, da se vklopi stikalo v ležišču baterij. Potem se jih da polnit kar direktno preko naprave.
Si to kaj poskušal
sprasujem se.gif

yxx

Zelenc'
24. jan 2015
27
0
1
Zg.Besnica pri Kranju
62.png

76.png

94.png

107.png

Sedaj sem pa že doktoriral
Iz priloženega se vidi da ko pridem v situacijo da mi izginejo ikone in grem potem v Glavni meni nimam tam nobenih +Element dodaj sem

I

Izbrisan uporabnik #488

Do tega prideš vedno, ko želiš urejati nov profil?

Zgleda res kot napaka, bi moralo pokazati + ikone kot pri meni.

Mogoče če narediš master reset naprave?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Aja, pre-charged so tudi Garminove baterije, ki se dobijo za oregona in ker so skupaj povezane s trakcem, se lahko polnijo kar v napravi.

A boš v tabeli iz testa videl, da jih Enelopp XX pro poseka, tudi cenovno.

Se mi zdi, da si enkrat omenjal, da navadne polnilne baterije nekako podložiš, da se vklopi stikalo v ležišču baterij. Potem se jih da polnit kar direktno preko naprave.
Si to kaj poskušal
sprasujem se.gif

Nisem.
Med baterijama je stikalo, zato bi jih moral s trakcem povezati, ki bi pritisnil na stikalo.

yxx

Zelenc'
24. jan 2015
27
0
1
Zg.Besnica pri Kranju
Do tega pridem vedno ko premaknem vse ikone s pomočjo puščice v skrajno levo okno in ne pomaga noben reset. Ne vem ali je to napaka (samo) moje naprave , ali delam nekaj narobej.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem probal sedaj.
Nov profil na osnovi "rekreacija"

Če vse ikone dam v skrajno levo, mi naredi na levi novo prazno polje..in to v nedogled

Sem 3x na skrajno levo dal pa naredi novo polje...

Zakaj pa daješ skrajno levo? Pusti prazno, saj ko uredis na glavnem meniju ne bo šlo v levo...

Mora biti nek hrošč pri tebi

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, ne premikaj jih levo, pusti tam prazno.

Jaz mam sicer dve polji ikon 4x4

Ostalih praznih polj ne kaže potem v meniju

Maš 650 ali 600?

Miran_M

Zelenc'
1. jun 2015
2
0
1
Vse lepo in prav, ampak ko hočem v Base campu shranit sledi, Topo pro ali točke na PC, mi vedno javlja, da preko Google brskalnika ne more do Garmin vtičev Connecting?

Anunnaki

Zelenc'
21. jul 2009
11
0
1
Z napravo Garmin Oregon 600 želim narediti GPX sledi določenih peš poti čimbolj natančno.
Na odprtem se to naredi v redu.
Problem pa nastaja v gozdnatem terenu (ne glede ali so listavci ali iglavci).
Tu se točke zapišejo precej po redko - tudi 500 m in več ne - in potem to ni to kar želim.
V Oregonu koristim nastavitve za Sat.sistem: GPS in Interval zapisa sledi: najbolj pogosto.
Kaj moram popraviti?

Naprava Garmin Edge 810 pri vzporedni uporabi to naredi v redu.
Ampak ni tako praktičen kot zgornji in predvsem ni moj :-(

lp