[Formula 1] VN Avstralije - Melbourne

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Letos...najbolj je glasen.

Sicer majo pa vsi pripombe razen kimi, katerega boli k****.
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Zdaj pa se mi že smilijo
frown-1.gif

Citat:

"Vodafone McLaren Mercedes understands that the Stewards made their decision on the basis of reviewing radio transmissions between the driver and the Team.

"

"The Team mistakenly believed that the radio transmissions had been reviewed by the FIA on Sunday 29th March 2009, and consequently did not believe it was necessary to discuss them with the Stewards on that date."

"Nonetheless, the Vodafone McLaren Mercedes Team now regrets that it did not do so, accepts the Stewards' decision and will not appeal."

Citat:

A spokesman for F1's governing body late Thursday would not rule out ‘further action’ against McLaren Mercedes and Lewis Hamilton.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm.. kdaj pa se je usajal sploh, med dirko?

Naj bi raje odpeljal tako, kot je treba, proklet pozer..

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
FIA pač. Če ferrari popuši pač "dejmo pol še njih". Stara fora, ne vredna razglabljanja. Itak vemo da v F1 je FIA kot bi tekmo maribor:eek:limpija sodil green dragon ali viola. Ferrari je popušil na stezi, mclaren pa za mizo. Fletn ni kej.

Rosberg je pa na dobri poti da postane Heitfeld 2. Jamr jamr jamr, ko je treba kej pokazat ga pa ni. Bogi revež slabo vidi.
bonk.gif

Nikoli ne bom pozabil Heitfelda ko so mu sezono ali dve nazaj dali na test slikse, pa je rekel nekaj v smislu "to je nevarno ko sam hudič, zadek mi je v vsakem ovinku odnašalo". OMG model, spokej v CLIO CUP gnoj ferdaman.
bonk.gif
Jaz se ne spomnim da bi model kdajkoli kogarkoli karkoli enakovrednega prehitel na stezi. Pussy usran.

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Tukaj tako lepe komentarje pišeš... ponavadi vedno šoferje grajaš. Verjetno imaš večletne izkušnje z dirkanjem v podobni kategoriji? Bi te rad videl za volanom f1 enkrat... in to v primerjavi z najslabšim trenutnim šoferjem (katerega lahko sam izbereš). Ampak kaj takega se ne bo nikoli zgodilo in mi bomo še vedno prisiljeni brati tvoje strokovne komentarje...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zakaj si PRISILJEN brati moje komentarje? ko vidiš da je moj post, preskoči in si naredi življenje lepše. V čem je problem?
confused-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Matr se vedno zapalite na Spidija, ko na stardeca v avtomobilzmu.
evil.gif

Men ga je prav fajn brat, zmer je smeh
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Prej pol...zmer.

A ste prebral pogovor med Hamijem in boxi? Keri retardi ti Mclarnovci...glavno da so mu ves drug drek povedal sam tist ne kar je rabu vedet, sicer je pa tud sam pek, če je vedel da dela prav, bi se držal tega.
bonk.gif

Zdaj razumem zakaj je Massa zaspal po restartu....k moraš ta drek poslušat hitr pozabiš vozit (njemu so tud bedarije drekal prek comma).

Spidi klasika.
aplauz.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
pa saj niso lagali noooo
samo par stvari so pozabli povedat.... to pa ni laganje

masevc

Guru
2. sep 2007
3.517
893
113
edino zarad česar je odprlo varnostne ventile komisarjem je izjava Martina Whitmarsha pred novinarji da niso lagali

to je lahk tudi povod za izključitev iz prvenstva

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
edino zarad česar je odprlo varnostne ventile komisarjem je izjava Martina Whitmarsha pred novinarji da niso lagali

to je lahk tudi povod za izključitev iz prvenstva

to bi bila pravična kazen!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kaj zdaj serjete....nič več ne bo iz tega kot je no.

Sicer pa....ste že pozabili na šumija v Monacu 2006?
tongue-1.gif