verjetno je bil Ališič, katerega sem jaz poslušal, drug, kot ste ga vi ... jaz sem mu namreč zameril samo to, da je govoril med Team Radio in da se je smejal kot zadet, ja ... ker Ališič, ki je pri meni komentiral, ni menjal dirkačev. sem tud jaz pogledal, kako je lahko Senna umrl zaradi poškodb desne obese, pa je potem dokončal, da je umrl zaradi poškodb desne obese, ki zadela čelado/glavo ...
kar se pa dirke tiče - imam zelo močan feeling, da Webbru ne dajo vsega, česar je avto zmožen. ti Plan A, Plan B, Vettel je lahko šel, Webber ne ... kar pa ne pomeni, da je Vettel slabo odpeljal, daleč od tega.
Hamilton se mi zdi, da je bil malce pretrmast, oz. je bila ekipa pretrmasta in so mislili, da bodo gume še zdržale tiste 3 kroge, pa niso. Alonsota mi je žal, ampak si je itak sam kriv, ne vem, kaj je mislil, samo ga bi dobro pajsnil, če ne bi zapel - plus da mu rear wing ni delal. Petrova mi je tudi škoda, ampak ne vem - se mu je volan snel/polomil med skokom oz. pristankom, al kaj je to bilo? sem samo gledal ...
Kobayashi pa - kapo dol, dobro je vozil, pa rečte kar hočete.