[Formula 1] VN Avstralije - Melbourne

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Nekaj novičk
smile-1.gif

F1 : Schumacher questions Vettel penalty
Stewards ruled that he caused the crash

F1 : Five teams already focused on new diffusers
According to gossip as the Albert Park paddock

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Pa le nekaj je na tem, kar je trulli rekel, zanimivo bo, kako bodo razsodili:

Citat:

If it allows the procedure, the Court of Appeal would be faced with a difficult decision. Hamilton has been quoted by Speed TV as admitting that - after passing Trulli following the Toyota's off - he was then "told (by McLaren) to let him back past."

Hamilton presumably then pulled over and slowed, which would seem to corroborate Trulli's explanation that he only passed the Briton because "there was nothing else I could do."

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Fetl 50k USD kazni in 10 mest v maleziji?

Sem mislil, da je obe kazni dobil ker je nadaljeval ... škoda... očitno bodo spet vsako prehitevanje kaznovali.

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Eh... odstranil. Sej je tud sebe odstranil. Pri takih prehitevanjih se pač tvega. Če kdo od dveh popusti vredu, če pa ne, pa oba upata na najboljše. Sploh se mi zdi blesavo take stvari kaznovat, če v ozadju ni kakšnih spletk s točkami, kot se je že nekajkrat zgodilo na zadnjih tekmah. Najbolš da prepovejo vožnjo izven idealne linije in poturijo še kakšno "spektakularno" ulično dirkališče.
bonk.gif

Pa navijam za Kubico bolj, kot za Vettla, da ne bo kdo mislil, da Vettla zagovarjam.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Ne ne, nisem tega rekel, rekel sem, da si uporabil napačno besedo - prehitevanje
wink-1.gif
Saj vettel ni prehiteval, ampak je bil prehiten.

Možno je tudi bilo, da vettel ni imel dosti prostora, da bi zavil oz dovolj razdalje da bi upočasnil na primerno hitrost, kajti s tako zanič gumami se tudi te zadeve občutno spremenijo.

Mi pa res ni jasno, kaj je kubica razmišljal in zakaj je tako brezglavo šel prehitet...verjetno je res ciljal na zmago in se mu je vsak meter zdel pomemben.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ma ja, vetlu bi pustil malo več prostora itak je potem zavoj šel v levo, se mi zdi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Itak, pa še z zjebanimi gumami je imel veliko manj trakcije in bi tudi na pospeševanju lepše potegnil...

Živci zgleda, ali pa je mislil da je šumaher.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mogoče sta se pred tekmo kaj pogovarjala, ker Šumaher je v Avstraliji začel "kariero".

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Vettel je prepozno začel zavirati, ker pa je imel že tako uničene gume ni mogel normalno speljati ovinka po notranji strani, Kubica je bil pa neučakan in sta se pač zaletela. Big deal. 50.000 USD kazni si pa Red Bull zasluži, ker mu niso po radijski zvezi naročili naj ustavi avto. Ampak to bi mogel že sam po sebi pogruntat, kaj ni vidu da se sam po treh pelje ali je hotel kar do konca dirke peljat
bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Ja...razmišljali so dokaj logično, če bo SC do konca, tudi s 3 kolesi komot vozi
wink-1.gif

Banda pokvarjena!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
50k USD denarno kazen so droppal, tko da ostane samo 10 mest.

Naj bi mu ekipa ukazala avto peljat naprej in ga odložit tam kot ga je.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ferrari bo vložil 20 milijonov evrov v nov difuzor! Sklepajo da ne bo prepovedan!