Fehtarjenje na vratih

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Tudi dol fehtajo po plažah, res da ne toliko samo vseeno.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
mi smo si pa izklopili vse zvonce! haha
hysterical-1.gif

srce-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Seveda fehtarijo. Ampak v Italiji se ti vsake tri minute prikaže mumba zunga ali pa čing čong z raznimi obeski, bižuterijo, čevlji, cunjami, brisačami, da ne omenjam raznih masaž, izletov s čolni itd.

A prokleta banda, niti eden ne ponudi mrzlega pira.
10.gif

Vsaj to je na Hrvaškem pošlihtano
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A prokleta banda, niti eden ne ponudi mrzlega pira.
10.gif

Vsaj to je na Hrvaškem pošlihtano
grin1.gif

A so kaj spreminjali? Meni so zmeraj ponujali samo krafne.

Ko jih jebe, mrzlo Karlovačko bi kupil takoj.
tongue-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.359
3.048
113
Lublana
Obišči stran
V Ljubljani je to že dolgo stalnica. Fehtajo na vsakem koraku, pod blokom, v BTCju, velikokrat kar od stanovanja do stanovanja hodijo in vsak ima neko svojo brezvezno zgodbo zakaj ravno ta trenutek potrebuje nekaj denarja. V glavnem gre za narkomane, cigane in druge delomrzneže, skratka poden. Nikomur nič ne dam in zaradi tega nimam nobenega grenkega priokusa, le zakaj bi ga imel? Me pa to zelo moti, ker se ti ljudje potikajo okoli mojega doma in so celo na vratih že bili. Sicer pa že več let ne trzam na hišni zvonec, ker gre vedno za fehtarje, prodajalce ali pa kakšne verske fanatike. Kdor me pozna me itak lahko pred obiskom na telefon pokliče.

Glede prodajalcev na Italjanskih plažah pa lahko rečem, da so milina proti fehtarjem na domu in ulicah. Po mojih izkušnjah tiste zumbe in kitajci na plažah niso vsiljivi in ne tečnarijo. Pač hodijo gor pa dol po plaži in vpije "coco belo" ali karkoli že ponuja. Do stranke stopijo le, če ga ta pokliče oziroma pomaha.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Mene zadnjič v Velenju ob vstopu v shoping center napade ena baba, da zbirajo za protezo deklice, ki je bila ob nogo v prometni nesreči... pol si pa tahuj prasc ko ne odpreš denarnice. Ma da bi jih kar zbrcal nekam, kdo to dovoli?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Una stara baba, ki hodi poleti vsak dan okoli 20-21 okol mačka z rožami je tudi tečna v pm.... potem je pa dobro pičke gledat, kako odkimavajo z glavo, ko gre proti njim.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Mene zadnjič v Velenju ob vstopu v shoping center napade ena baba, da zbirajo za protezo deklice, ki je bila ob nogo v prometni nesreči... pol si pa tahuj prasc ko ne odpreš denarnice. Ma da bi jih kar zbrcal nekam, kdo to dovoli?

Zame zmagovalno srečanje je bilo z eno ciganko in njenimi 5+ otroki na Petkovškovem nabrežju, enega lepega nedeljskega dopoldneva kakšnih 10 let nazaj:

- Imate mogoče kaj denarja, otroci so lačni...
- /vzamem denarnico in ji dam dobesedno zadnjih 50 SIT, ki sem jih imel/ Seveda, evo lih tole še mam.
- /debelo pogleda/ 50 tolarjev??? To še za kruh ni!?! Kr imej ta drobiž!

...in mi fukne 50 tolarjev nazaj.

Sem bil čist preveč šokiran, da bi sploh karkoli rekel, ona pa je odracala bolj premožnim žrtvam naproti.
grin1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a cigani še hodijo po ljubljani z nekimi papirji kako morajo nekoga peljati v nemčijo na operacijo, ki stane 10 000dem?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.370
310
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Una stara baba, ki hodi poleti vsak dan okoli 20-21 okol mačka z rožami je tudi tečna v pm.... potem je pa dobro pičke gledat, kako odkimavajo z glavo, ko gre proti njim.

ta stara baba ma drgač čist novga vw transporterja
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Tista puklasta s 4 košari, ki jih nosi po celi stari ljubljani .....
shocked-1.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Meni se je pa zgodilo, da sem jih že skoraj odslovil 'ne ne, nič nimam', ko je prišla ena temna z mamo z ruto in otrokom zvonit pri bajti. So pa spraševale, kje sem kupil oz. firmo in št. fasade
hysterical-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

ta stara baba ma drgač čist novga vw transporterja
grin1.gif

hahaha...sam jo je povsod dost....sem jo nekajkrat srečal ko sem bil v Portalu....ona kao čist boga in okol te rože turi....zadaj pa kot si povedal novi transporter in en tip not sedi....sej neki folka pa nategne
stupid-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik feler pravi:
...ona kao čist boga in okol te rože turi...
Normalno, takole precej več proda kot pa hudo spedenana pichka.

Ne vem pa zakaj pravite, da nategne. Še vedno dobiš rože od nje, od "slepih" romunov in ciganov, ki "rabijo" operacijo, pa niti hvala.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik feler pravi:
...ona kao čist boga in okol te rože turi...
Normalno, takole precej več proda kot pa hudo spedenana pichka.

Ne vem pa zakaj pravite, da nategne. Še vedno dobiš rože od nje, od "slepih" romunov in ciganov, ki "rabijo" operacijo, pa niti hvala.

Če s kako sediš, zašprinta proti teb kot bolt
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Kaj iznajdljiva, da gre od enga do enga po celi stari ljubljani.
bonk.gif

Če je branjevka, naj štant postavi na čevljarskem mostu in mirna bosna. Ne pa, da folk nadleguje .
10.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Rečeš, ne hvala, magari dvakrat, pa grejo. To mi ne deluje kot agresivno in pri meni vedno deluje. Če pa začneš razlagat, zakaj ne boš kupil (in takih je veliko, kot vidim), potem si si pa sam kriv.

Sicer pa me prav zanima, kaj bi si mislila tista huda bejba, s katero sediš, da ji namesto kupit rožice od starke raje to starko vržeš v Ljubljanico.
hysterical-1.gif

Sicer pa, če koga zanima, kako zgleda prefinjeno ter izjemno vztrajno fehtarjenje, naj gre recimo v kak turistični kraj v Tanzaniji. Če tisto kolikortoliko obvladaš, so vsi ti naši fehtarji šala mala za se jih odkrižat.
evil.gif