Dončič - NBA

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
475
30
28
44
MB
To ni bil biznis niti kile in poškodbe nimajo nobenega vpliva za kaj so ga trejdali.. Poglejte si Zion-a v NO ves čas hudo pretežki v eno poškodovan še v pogodbi ima velike penale na težo pa ništa. Še vedno je edino in prvo ime franšize zato ga ne trejdajo. Pa ne seže po uspehih niti blizu LD.
Najbolj sumljivo pa je zakaj ga Dallas preprosto ni dal na trg? Klubi bi se tepli kdo bo več dal.. precej več bi dobili.
Edina razlaga je, da kolega Pelinke in boter njegovih frocov Nico mu je šel na roko in zagotovil novo zvezdo LAL franšize. Ker AD to nebi bil nikoli po penziji LBJ-ja. Pa malo so še lastniki Dallasa židi pomagali pri tem poslu in znajo vse skupaj seliti. Pred tem pa moraš domače navijače zajebati..

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Bizmarkzza

Zelenc'
15. nov 2024
22
7
3
Ljubljana
received_1317596512865603.jpeg

• Haha
Reactions: mr_

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.641
147
63
Debel, nepripravljen. Vemo da navzven atlet/kita ni. McDonke je lani igral po 40min+, kolk? 90+ tekem? C mon? In ni prštiman. Kaj da se spravi v red bo 40-15-10?
Iščejo nek alibi itd. Pedersko od njih.

Hvala k gre iz te klovn franšize, škoda da je LA trenutno bedn in s trenutno ekipo ne vidim kako bi igrali v bilo kerem finalu.

Kar se pa Dallasa tiče in "židov". Vemo kake ambicije imajo, bi si upal staviti da bo franšiza v 5ih letih v Las Vegasu.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.075
9.593
113
Debel, nepripravljen. Vemo da navzven atlet/kita ni. McDonke je lani igral po 40min+, kolk? 90+ tekem? C mon? In ni prštiman. Kaj da se spravi v red bo 40-15-10?
Iščejo nek alibi itd. Pedersko od njih.

Hvala k gre iz te klovn franšize, škoda da je LA trenutno bedn in s trenutno ekipo ne vidim kako bi igrali v bilo kerem finalu.

Kar se pa Dallasa tiče in "židov". Vemo kake ambicije imajo, bi si upal staviti da bo franšiza v 5ih letih v Las Vegasu.
Pa še mlatl so ga ko bika. In pol telički limajo čevape poleg.

• Všeč mi je

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.641
1.150
113
Titograd
Jaz sem vedno potihem sicer upal da bo Luka enkrat Laker ker to je pač ena največjih ekip in ne neki nepomembni provincialci, ampak hudič je ker je prišel v Dallas, ki je bil takrat podpovprečna ekipa, pod njim postal celo title contender, ravno so verjetno super popolnili ekipo, naredili lani nekaj res dobrih trejdov, imajo dolgo in dobro klop, potem pa tole. Ker v Lakersih gre vse od začetka, klop imajo precej kratko. Letos ne morejo niti nič kaj pametnega več v tej smeri narediti, sicer iščejo centra, ampak nimajo nekega hudega materiala za menjavo (Hachimura, draft picki za naslednja leta?). Šele z naslednjo sezono bodo imeli nekaj prostora v capu, pa še to ne za nekega top centra.

5. apr 2015
1.432
750
113
Kok daleč fuknjen morš bit, da tole širis naprej niti ne bom začel. Večina vas, ki se režite na take glupe fore gre samo po petih minutah od 40 ki jih Luka odigra za en mesec na bolniško, ker bi po parih udarcih klical mamiko na pomoč, tko da mal spoštovanja ne bi škodilo.
Sprostit se bo treba.

Slika je odlična. Luka nasmejan, pokali v roki...
Sploh pa gre igrat za drugo ekipo, saj ni umrl z diabetesom al pa kapi...

Kot da bi včeraj v internet vstopili..

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.093
6.306
113
Pokaže se, da so košarkarji le delavci. Sicer pretirano plačani, ampak še zmeraj samo delavci. Če so dolgo na bolniški, se jih pač menja.
Navijači, ki se poistovetijo z delavcem, očitno ne razumejo sistema. Lahko se poistovetijo samo z lastnikom. Delavec bo ali pa ne bo enak ...
Navijači gledajo delavca in ne lastnika. Za njih lasrnik niti ne rabi obstajat.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.190
11.103
113
kod Džej-Zija
Niti blizu se mi ne sanja o stvareh tako v globino kot je tu napisano, ampak že meni kot laiku se zdi, da imajo namen potopit franšizo za potencialno selitev v Vegas. Naslednjo sezono bo pol Dallasa igralo v LA.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.075
9.593
113
Sprostit se bo treba.

Slika je odlična. Luka nasmejan, pokali v roki...
Sploh pa gre igrat za drugo ekipo, saj ni umrl z diabetesom al pa kapi...

Kot da bi včeraj v internet vstopili..
My bad, ampak glede slike, res zgleda parodija na Nicove bedne izgovore. Težko pa poslušam od čevapov pa zavaljenosti.

Kar se pa tega Lakersov tiče sem pa takoj v nedeljo zjutri reku paničnima mulcoma pr zajtrku, da je to za Lukata dobra stvar.

• Všeč mi je

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.607
4.795
113
To se zgodi, ko firmo prodaš nekomu, ki se mu gre le in samo za denar in gleda na nakup skozi Excel. Zgodba neskončnih prodaj podjetij tujcem, konkurenci ali preprosto Excel lastnikom.
Ko ob prodaji zelo uspešne firme začnejo umirat na hitro ali po obrokih, krivi pa se vse ostalo, razen lastnikov v ozadju ne.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero