I give up - zmagali ste: večina folka, ki hodi po pomoč na RK, so lopovi, saj to dokazujejo random zgodbe iz interneta. Vedno sem imel upanje, da bo mlajša generacija rešila ta svet, je pa na žalost enako govno kot njihovi starši.
I give up - zmagali ste: večina folka, ki hodi po pomoč na RK, so lopovi, saj to dokazujejo random zgodbe iz interneta. Vedno sem imel upanje, da bo mlajša generacija rešila ta svet, je pa na žalost enako govno kot njihovi starši.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Hm, no, jaz želim, da bi si ljudje med sabo pomagali. Mislim, da je bil Ghandi tisti, ki je rekel, da je družba vredna toliko, kolikor je vreden njen odnos do najbolj ubogih.
Pravzaprav sem učil nekaj manj kakor 30 let, sedaj sem že v 'zadnji službi' v življenjuCitat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa dejansko učiš tam ali si blefiral?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Dam pa redno eni ženski, ki pride z otroci fehtat na vrata za hrano. In dam ponavadi eno ali dve vrečki hrane. Zadnjič sem ji še 20€ stisnil, upam, da jih je za otroke porabila oz. vsaj za hrano.
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
V Srbiji znajo z cigoti, ko vid policaja polivajo.... in prav je tako. No tudi Madžari.
Če ostali svet tam ne bi mešal dreka zadnjih 100 let bi lahko spodobno živeli.Surovin imajo dovolj, ljudi tudi.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Torej ljudje v Afriki, ne želijo več? Torej od tistih šol in bolnišnic, ki jih zidamo, nimajo nič? Sicer pa imaš lepo moralo. ne daj jesti otroku, ker boš imel čez 20 let še več stroškov. Tvoja morala temelji na tem, zakaj ne dajati pomoči potrebnim, niti enega stavka pa še nisi napisal, kdaj pa bi jim blagovoljil dati tisti evro.,Citat:
Uporabnik skala pravi:
nja ko ti zmanjka argumentov postaneš zelo slabe volje in žališ vse po vrsti...
ne gre za financiranje lenih riti, kot v podsaharski afriki ampak za financiranje ljudi, ki bi radi dosegli več. je bistvena razlika. razen tega se bo denar vrnil nazaj skozi davke. ko hraniš tistih osem otrok ne boš od tega imel nič, saj jih boš čez 20 let moral hraniti 64... edino, kar podpiram je izobraževanje. tako imajo potem manj otrok in posledično manj lačnih ust.
Komu se bo denar vrnil skozi davke? Dejstvo je, da Nemčija, Finska, Nizozemska itd. v EU dajo več denarja, kot ga dobijo. Ker smo mi (tako kot Afričani) od njih manj razviti in nam tako pomagajo. Sedaj me pa zanima, če boš tiho, ko ti šef znižal plačo, v primeru, da bi se EU umaknila iz Slovenije?
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Dam pa redno eni ženski, ki pride z otroci fehtat na vrata za hrano. In dam ponavadi eno ali dve vrečki hrane. Zadnjič sem ji še 20€ stisnil, upam, da jih je za otroke porabila oz. vsaj za hrano.
če fhta hrano jo rabi. če boš pa ciganu ki fehta za hrano dal senvič namesto 100€ ga bo pa stran vrgo tebe pa gledal ko bedaka.