F1 valencija

I

Izbrisan uporabnik 474

Saj ni probelm, da je peljal v ovinek, ampak že v prvem ga je zrinil iz steze, nato pa ni pustil nič prostora, Maldonado pa ni mogel reagirat, ker je bil na robniku. Pač Hamilton bi lahko pustil več prostora, bil je v win-win situaciji, pa je pač moral na silo. Ni prvič, se mu pa tokrat ni izšlo...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
hamilton ni mogel več vozit, ker so gume spustile v celoti in model ni prenesel, da bi ga prehitevali vsi po vrsti pa se je raje zaletel
stupid-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kaj pa če je bil maldonado kriv, ker je bil zadaj in ni popustil?! Ja, mislim da je blo bol tak... Pa maldo je mogoče tut vedel, da ima hamilton boge zavore...

ATA na stopničkah!!!!!!! yeah

Nora dirka. dobesedno!
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ja ex dirkači krivijo zgolj maldonada, tako kot videno pa bi rekel da bi lahko hamilton malo pustil prostora in bi več točk odnesel.

Schumi po mojem iztisnil max iz avta, kljub medlemu prvemu delu. Glede rumenih zastav mi ni čisto jasno, a je točno na DRS coni bila nevarnost al kako?

kaj pa masa, ko ga je en caterham šolal? če sem prav videl.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Maldonado [cenzura] id0tski
stupid-1.gif
Suspendirat za par dirk, d se mal zamisl nad sabo.

Nekak tak. Ampak dans je pomagal ateju, tak da
smile-1.gif

Alonso pa je CAR!!!!
cheer.gif
Legenda od dirkača. Ne pa prenapihnjeni hamilton, maldo, vetl, grožon in še kakšen. Čestitke tudi Kimiju!!

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ja ex dirkači krivijo zgolj maldonada, tako kot videno pa bi rekel da bi lahko hamilton malo pustil prostora in bi več točk odnesel.

Točno tko

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Prav si videl.Kovalainen je letel mimo masse
evil.gif
Pa massa s krogom zaostanka za alonsom. Sta istočasno prečkala ciljno črto heheh

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
aja kaj pa senna? ta človek dejansko nima občutka koliko je prostora okoli njega...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
fak kaka dirka... alonso car, zasluzeno zmagal. Hamilton skoda, glede na gume itak ni blo druge, zal se ni izslo. Suma pa tokrat vec srece ko pameti...1x na 3 sezone pa ja mora ratat, sploh ce pred tabo verizno ven letijo. Je mel pa bolso taktiko glede gum, se 3 kroge pa pitsj kje bi z webrom koncala.. Glede sc bojo moral pa koncno pravila popravt k to zdej nima smisla.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Če nebi Renaultov motor dons zatajil, nebi o Alonsu velik govoril. Ampak tko pač je.

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Če nebi Renaultov motor dons zatajil, nebi o Alonsu velik govoril. Ampak tko pač je.

Ah dej, mogoce poprecnemu gledalcu, ze ko je tiste 3 v vlakcu prehitel v 2h krogih do 4 mesta, se je konkretno izkazal. Pa tisto prehitevanje Lotusa po SC-ju.... Nebi se toliko govorilo, ampak se vedno bi bil med najboljšimi na dirki.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Če
grims-1.gif

Pa seksi mladenke v bazenih na strehi penthousa. Najs je tota Valencija :D

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okej ... Vettel vodil od starta do cilja, Alonso pa prišel do tja iz 11. mesta, s parimi odličnimi prehitevalnimi manevri.

sej vem, da sem en redkih, ki sem gledal na TV Slo2, ampak - mislim, da so ostali programi isto dirko prenašali ...

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
To vsekakor. Nism reku d ni dobr odvozu. Je odvozu izvrstno dirko. Bi bil na podiumu.

Drgač pa brihtneži upam d gledate SKYF1.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tokrat sem gledal ORF HD, ker ni slo 2 HD :p več... drugače pa, še ena scena, ko je schumi zadrževal 9 dirkačev... dost epsko
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sam res, kje frajerji dobite SkyF1 in podobne kanale z angleškim komentarjem? ker Ališiča res ne morem več prenašat (pa čeprav sem ga nedolgo nazaj celo hvalil in podpiral). nemškogovoreči programi mi pa tud niso, ker pač ne pričam dojčlandiš.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Massa je imel nesrečo mislim da z BUT in je moral iti v bokse in je takrat izgubil ogromno mest, potem pa je šel še kak krog ali dva pred koncem v bokse, še enkrat.

I

Izbrisan uporabnik 474

Zakaj? kaj smo zdaj tisti, ki ne gledamo SKYF1 kaj slabši? Manj izobraženi? Je tam bila kakšna druga dirka?

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Če poslušaš mirsada, pol nažalost ja. k po dirki maš tok analiz, intervjujou ....... D se velik bl seznanš z vsemi dogajanji na stezi, kot pa izven steze kot pri alešiču