kje piše da ne sodelujem... zagravžal pa se mi je koncept in to ravno ta od r1, ker delajo izključno za publiciteto, če bi jim bilo za ljudi jih nebi klicali in jih izpostavljali in jih maltretirali s tem, da govorijo o svoji nesreči usodi ipd, pa ne mi zdej govorit, da potem pa nebi bilo zbranega denarja...ob vsem zgražanju ste se nad sabo pozabili.
3 ljudje so umrli. 2 z malimi otroki, bi rekla, da za eno mlado družino je enea hujših tragedij, ko eden izmed staršev umre. In zdaj se govori in ker se govori, so hvala bogu to izrabili tudi da dobrodelne dejavnosti. Te družine pomoč potrebujejo, koliko so vaše žene sposobne skrbeti finančno in časovno same, če vas ne bi bilo? Bi imeli vaši otroci lažje ali težje življenje?
Tako, da če se že zgražamo, se jaz malo nad vami, ker relativizirate in whataboutirate tole tragedijo in dol jemljete. Namen ne vem, kje se skriva. Kaj mora človeku v glavi dogajat, da začne v dani situaciji take pokat.
p.s.
ne mi srat s forami, ne darujem, ker.... in potem nekaj iz riti potegnjeno. Pa kaj pol, če je collateral damage to, da je to še reklama za Radio1. Vseeno ena boljših in za vsak evro, ki ga bo kaka familija in pomoči potreben dobil je popolnoma enak v štacuni, kot če ga kda nekdo anonimno in potiho. Ti izgovori so do amena sprevrženi.
usajaš se v nekaj v kar se ti niti pod razno nebi če bi razumela poanto kaj nas v teh situacijah moti