F1 - Gulf Air Bahrain Grand Prix 2010

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ferrari dal vetra Spidiju.
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jap.. Ocitno sta RedBull pa Ferrari trenutno klasa zase.. Webber je deloval nekam izgubljeno...

Mercedes GP ni zaenkrat se nic posebnega..

Ostalo vec ali manj predvidljivo, edino roko na srce sem glede na formo testiranj od Williamsov pricakoval vec.. Tam 5-8 mesto..

Zdaj grem pa ven na kofe, ne se mi zmerjat
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
MotoGP!
cheer.gif

Tist jaz gledam še treninge.
evil.gif

Drugače pa ja....hudo bedne bojo te direk. Današnja pomoje še zlo zanimiva napram drugim ko bodo. Mi je bil pa hud pitstop fetla...so zmetal gor gume v treh sekundah.
aplauz.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
lani je bla F1 katastrofa glede prehitevanja.... ampak so se vsaj med postanki
to, kak pa je letos tečna formula pa ni za verjet.... niti napadat več nočejo ker morajo pazit, da gume do konca zdržijo.... pa kaj si ja nor no

I

Izbrisan uporabnik #488

Še Šumi je rekel, start, malo napeto, menjava gum in thats it
smile-1.gif

Je pa res, da danes ni mel za burek.

Že vidim Alonsa, da bo letos prvak, potem pa se bo skregal.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pomoje se bosta Alonso pa Vettel borila, ostali pac ne. Pa kasne razlike na kvalifikacijah, pa to je brezveze. Sam vozjo se en za drugim, pa sparajo material. kaksno dirkanje neki.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Prehitevajo se glih tolk, kot so se prej, samo da je zdaj bolj jasno kdo je na čem. Če je biu pa za vas višek zanimivosti, da se je sem pa tja kakšen počasen voznik vrinil med dobitnike točk, ker je imel neko ekstremno taktiko, pa verjamem da je bil za vas prejšni sistem boljši.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Oba, kot je rekel badguy..

Sem pa pricakoval, da se bodo supersoftke prej udale, kakor so se.. Na treningih je Lewis naredil 4 kroge in so se tiktak namehurile...

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
In verjetno bi bilo bolje, ce bi se. Ce bojo gume zdrzale toliko, da bo dovolj en postanek, da obdrzis visok tempo skozi celo dirko, potem ne bo nic kaj dosti razlicnih taktik. Po tretjini/polovici gres z mehkih na trde in to je to.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
s prepovedjo dolivanja so cizkljucili taktiko...dosti fer sicer, ampak nezanimivo do amena...cakamo lahko še samo na dež, drugače bo brezveze.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Pri McLarnu so rekli, da bi mehke gume zdržale vsaj 25 krogov. Prej so jih zamenjali samo zato, da so prehiteli Rosberga.

Me pa zanima kaj se je dogajalo takrat, ko je Alonso nenadoma skoraj povsem dohitel Vettla (vozil je tudi do sekundo hitreje). Po radiu so Vettlu rekli naj se ne vznemirja, ker si bo Alonso uničil gume. In res je kmalu potem zaostal za nekaj sekund. Kaj so res gume tako občutljive, da ne zdržijo nekaj hitrih krogov?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To so zapisali v poročilu po dirki:

And the general verdict is that the ban of refuelling, while creating a slow-burn effect initially, made the racing much more exciting.

vir

hysterical-1.gif

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Pri McLarnu so rekli, da bi mehke gume zdržale vsaj 25 krogov. Prej so jih zamenjali samo zato, da so prehiteli Rosberga.

Me pa zanima kaj se je dogajalo takrat, ko je Alonso nenadoma skoraj povsem dohitel Vettla (vozil je tudi do sekundo hitreje). Po radiu so Vettlu rekli naj se ne vznemirja, ker si bo Alonso uničil gume. In res je kmalu potem zaostal za nekaj sekund. Kaj so res gume tako občutljive, da ne zdržijo nekaj hitrih krogov?

Mislim da se mu je začel pregrevati motor. Lahko pa da tudi zaradi gum.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
očitno je tanka meja, med tistim ko jo uničiš do amena ali pa da drži dalj časa...