Citat:
Uporabnik MViper pravi:
...Dejstvo je, ce bi Hamilton naredil tak manever, kot ga je MS, bi ga tukaj nasi kavc Neweyi ze pozrl.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
...Dejstvo je, ce bi Hamilton naredil tak manever, kot ga je MS, bi ga tukaj nasi kavc Neweyi ze pozrl.
Jaz sem že dolgo nazaj spidiju napisal, da ni dirkača, od kar je Schumacher prišel v F1, ki bi mu bil po slogu vožnje (in še čem) bolj podoben, kot je Hamilton.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ti si hujši kot Spidi.
On se vsaj napol zajebava.
Meni je pa prav zabavno opazovat njega kako naklada, ker bolj pristranskega človeka že dolgo nisem videl v tem delu foruma. Prvič 10 tekem kozla po Hamiltonu zaradi vsakega prehitevanja, ki ga naredi, potem pa ob podobnem manevru njegovega idola zanika vse kar je prej govoril. FunnySe še nisem odločil....
Dejstvo je, ce bi Hamilton naredil tak manever, kot ga je MS, bi ga tukaj nasi kavc Neweyi ze pozrl.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Jaz sem že dolgo nazaj spidiju napisal, da ni dirkača, od kar je Schumacher prišel v F1, ki bi mu bil po slogu vožnje (in še čem) bolj podoben, kot je Hamilton.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Mogoče mu je pa res čestital, ker ga je kljub kazni scat peljal za 4 mesta
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
In to si glih samo ti ugotovil. Prebral sem že par komentarjev, kjer vidijo podobnosti med Senninim in Hamiltonovim stilom (kar se mi tudi zdi brezvezna primerjava). Da bi kdo našel podobnost s Schumacherjem, se da pa samo na alterju prebrat
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
zna kdo razbrat, kaj je rekel hamilton ?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
torej je varianta, zakaj praviš da je ni.
ponavadi so takšne variante, kot si jo omenil, razpotegnjene po celi distanci dirke, ne samo v par krogih.