Evrofil

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
100%
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To se pa strinjam.
zmaga.gif

Ker normalen bi pa šel na Alter in tam še doživel starost?!?
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
torej praviš, da ni važno ali je sodelavca pramagal ali ne v vsakem primeru bo povedal zgodbo in v njej odigral junaka?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Meni ni važno. Za odločitev za objavo na forumu pa se mi zdi, da IQ nima vpliva. Ker sem bolj inteligenten od sodelavca, bom to objavil na forumu? Ne gre skupaj, razen, če gre za eksotično vrsto humora
evil.gif

Da se razumemo, SJTV1 je zgolj primer in ne pišem o njegovih razlogih. Pa naj bodo ti posledica visokega/nizkega IQ ali EQ
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
S prvim delodajalec išče osebnostno/vedenjske lastnosti (najbolj primerne za delovno mesto ter podjetje), z drugim pa merijo tvojo inteligenco oz kako "pameten" si. Na kratko.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.829
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Hehe, to mi je jasno. Ampak sem moral vprašat, ker mislim, da v zgornjih postih nekateri mešajo hruške in jabolka....
Pa to resno, da potencialni delodajalec testira IQ?
rolleyes-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.

Priznam, da ne razumem, kaj je v tem slabega.
Raven narcisizma v osebi, ki gre testirat svoj IQ zavoljo plastične izkaznice, je simply astonishing.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kot tvoja raven izražanja... če ne znaš slovenščine raje vse piši v angleščini. bo lepše zgledalo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hehe, to mi je jasno. Ampak sem moral vprašat, ker mislim, da v zgornjih postih nekateri mešajo hruške in jabolka....
rolleyes-1.gif

Ja, folk meša. Po spominu so primeri, ko delodajalec zahteva IQ test, zelo redki. Psihološki testi pa so dokaj pogosti, če ne že kar obvezni.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
rolleyes-1.gif

Ja, folk meša. Po spominu so primeri, ko delodajalec zahteva IQ test, zelo redki. Psihološki testi pa so dokaj pogosti, če ne že kar obvezni.
Se strinjam - resnično še nisem slišal, da bi delodajalec zahteval opravljanje IQ testa.

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
psihotesti so iskanje osebnosti in osebnostna inteligenca vse v enem, poudarek pa je na kakšna osebnost si . Inteligenčni testi so pa za testiranje iq. Za ene in druge pa moraš biti inteligenten ,da jih rešiš uspešno .Moje mnenje.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Argh...

Sygicz... Ne bom se spet vtikal v ta subjekt, ker ti ne morem razloziti drugace kot enega lahko ne naredis, na drugem si lahko pa samo neprimeren za sluzbo (in/ali moten).

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Citat:
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.

Priznam, da ne razumem, kaj je v tem slabega.
Raven narcisizma v osebi, ki gre testirat svoj IQ zavoljo plastične izkaznice, je simply astonishing.

Se strinjam - SJTV1 in jaz sva simply astonishing
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
psihotesti so iskanje osebnosti in osebnostna inteligenca vse v enem, poudarek pa je na kakšna osebnost si . Inteligenčni testi so pa za testiranje iq. Za ene in druge pa moraš biti inteligenten ,da jih rešiš uspešno .Moje mnenje.

A nisi ti že več kot preveč povedal v dveh temah!? Ena je bila celo izbrisana na tvojo željo.