Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
kavic mu več ne dovolijo, ker psihotestov ni opravil z odliko
Ti, ampak mene je pa vedno nekaj zanimalo - jaz sem sel tud enkrat ene "psihoteste" pisat pa so mi rekli da sem z odliko opravil in mi poslali eno kartico, da je to kao ful dobro.
A kdo ve kaj to je?
Kakšno veljavo ima taka kartica si že sam napisal v naslednji objavi, kjer ne znajo spisat enega dopisa v slovenščini. Ti rabiš kartico ki jo bo izdala inštitucija višje po rangu kot je Mensa. Načeloma naj bi se že v OŠ naučil slovenščineCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ti, ampak mene je pa vedno nekaj zanimalo - jaz sem sel tud enkrat ene "psihoteste" pisat pa so mi rekli da sem z odliko opravil in mi poslali eno kartico, da je to kao ful dobro.
A kdo ve kaj to je?
Zakaj?Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
še bolj kot predlogi s/z me pa intrigira prostozidarski avatar...
Točno. In da nadaljujem, kako se lahko pustiš sprovocirat na forumu in to v takšni meri, da se bojiš, da se bo videlo kdo si (torej predvidevam, da si podal precej osebnih podatkov). Bom rekel, da je to milo rečeno ''nepremišljeno''.Citat:
Uporabnik skala pravi:
vse lepo in prav ampak če si to resnično jemal resno (v kar močno dvomim) potem se sprašujem kako si lahko naredil psihološke teste (če si jih kdaj res delal)
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
A kdo ve kaj to je?
Kje?Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ponekod to zahtevajo od tebe in je del postopka.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Kje?
Citat:
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
A kdo ve kaj to je?
Citat:
Kje?Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Kje?Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Recimo kot del testiranja kandidatov za delovno mesto ali pa kandidatov za kadrovsko štipendijo
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Kje?Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Recimo kot del testiranja kandidatov za delovno mesto ali pa kandidatov za kadrovsko štipendijo
Predlog je bil tudi, da bi psihoteste opravljali novi kandidati za alter...
Citat:
Uporabnik skala pravi:
in si ga premagal?