Evrofil

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
V kratkem bom še enkrat pisal linkysis router mi počasi umira in to nov sem že napisal pa bom še enkrat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.067
113
pri taščici
Čigav alter si pa ti?
Zapomniti si, da boste prej posel speljali z jambračem, kot pa z uber alter sposobnim človekom. Tudi na alterju imam tako izkušnjo.
In evrofil se ima za sposobnega človeka zato pa je zapustil to banana republiko.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
kavic mu več ne dovolijo, ker psihotestov ni opravil z odliko
ne-ne-1.gif

Ti, ampak mene je pa vedno nekaj zanimalo - jaz sem sel tud enkrat ene "psihoteste" pisat pa so mi rekli da sem z odliko opravil in mi poslali eno kartico, da je to kao ful dobro.

A kdo ve kaj to je?
1752712-photo(1).JPG

Priponke

• 1752712-photo(1).JPG
    1752712-photo(1).JPG
    131,7 KB · Ogledi: 89

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ja, jo
bonk.gif

Pa se namenoma jim je ne placam, ker niso sposobni se tistega spremnega pisma zraven poloznice v berljivi slovenscini napisat. Razumem, da se to zgodi Sportnemu Drustvu Spodnji Branik, ampak da pa ze par let konsisteno se spell checkerja ne pozenejo - klinc jih gleda, ne bojo mojega prispevka videli, ker "mi" samo sramoto delajo.

Sem jim ene dvakrat poslal nazaj z rdecim popravljen dopis (pa sploh nisem kaksen hud poznavalec "sljovenstine"), ampak jim ni stegnilo v cem je problem
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
kavic mu več ne dovolijo, ker psihotestov ni opravil z odliko
ne-ne-1.gif

Ti, ampak mene je pa vedno nekaj zanimalo - jaz sem sel tud enkrat ene "psihoteste" pisat pa so mi rekli da sem z odliko opravil in mi poslali eno kartico, da je to kao ful dobro.

A kdo ve kaj to je?
To je kartica s katero plačuješ malico v menzah? (podobno kot je bila Dinners najprej za večerje)
17758-icon_confused.gif

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Ne pač pa avto stroka . Kratek povzetek iskal sem službo v avto stroki , na kratko sem omenil psihoteste ki sem jih uspešno rešil . In da mi so mirekli ,da sem sposoben . Iz njegove strani pa ,da ne rabiš nič razmišljat za psihotest, samo brat moraš znat. Sam sem trdil ,da n ires on pa spet obratno . Kasnejeje začel z žaljenjem ,da se ti testi pišejo samo za psihične bolezni itd. V nadeljevanju sem zahteval ,da se tema pobriše vendar so jo pobrisali šele naslednji dan . On je vztrajal ,da tema mora ostat in še nekdo ki se ga ne spomnim , pravtako je spet začel psihotesti kako lahki itd . Na koncu em bil zelo živčen kaj pa če to temo prebira moj bodoči delodajaec sam pa se bom pokazal v negativni luči kaor sem tudi se ker mi je požrl živce in še slab dan sem imel . Potem mi je zatrdil da mojo temo poslal na porshe, maranelo in sumit.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Iz njegove strani pa ,da ne rabiš nič razmišljat za psihotest, samo brat moraš znat. Sam sem trdil ,da n ires on pa spet obratno . Kasnejeje začel z žaljenjem ,da se ti testi pišejo samo za psihične bolezni itd.

KREHM. A bomo spet o tem? A se res ne bi raje drzal stran od te teme?

"The Minnesota Multiphasic Personality Inventory (MMPI) is a psychological test that assesses personality traits and psychopathology. It is primarily intended to test people who are suspected of having mental health or other clinical issues."

http://psychcentral.com/lib/2011/minnesota-multiphasic-personality-inventory-mmpi/all/1/

Spostovana sodnica, s tem zelim zakljuciti svoje pricevanje.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Čigav alter si pa ti?
Zapomniti si, da boste prej posel speljali z jambračem, kot pa z uber alter sposobnim človekom. Tudi na alterju imam tako izkušnjo.
In evrofil se ima za sposobnega človeka zato pa je zapustil to banana republiko.

js mislm, da je jaMbrač ŽAJFA

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nas bolj zanima kdo si ti, da bomo vedeli koga se izogibat.

@btw evrofil..., pred "t" pride predlog "s", že en čas te opazujem kako se motiš. Osebi na tej funkciji kaj takega ne pritiče. Pa ne bit užaljen.

tony

Guru
23. jul 2007
9.784
1.565
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja, jo
bonk.gif

Pa se namenoma jim je ne placam, ker niso sposobni se tistega spremnega pisma zraven poloznice v berljivi slovenscini napisat. Razumem, da se to zgodi Sportnemu Drustvu Spodnji Branik, ampak da pa ze par let konsisteno se spell checkerja ne pozenejo - klinc jih gleda, ne bojo mojega prispevka videli, ker "mi" samo sramoto delajo.

Sem jim ene dvakrat poslal nazaj z rdecim popravljen dopis (pa sploh nisem kaksen hud poznavalec "sljovenstine"), ampak jim ni stegnilo v cem je problem
smile-1.gif

Dobra
hysterical-1.gif
.

Khm, če ne plačuješ, potem nisi član
tongue-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
@btw evrofil..., pred "t" pride predlog "s", že en čas te opazujem kako se motiš. Osebi na tej funkciji kaj takega ne pritiče. Pa ne bit užaljen.

Aspergerjev sindrom ali pa kakšna druga oblika avtizma. Visok IQ, asocialno (socialno odklonsko) vedenje, dobro poznavanje psihološkoh testov ...
zmaga.gif

Sicer pa s čim se ukvarjamo tule, a se lahko prosim take bedaste teme in prepucavanja zapre?! Vsi vključeni v to se zmenite pa preko PMjev!
priden.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Nas bolj zanima kdo si ti, da bomo vedeli koga se izogibat.

Ziher imas prav. Sem prvi, ki prizna da je moja knjizna slovenscina v k***
frown-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja, jo
bonk.gif

smile-1.gif

Dobra
hysterical-1.gif
.

Khm, če ne plačuješ, potem nisi član
tongue-1.gif

Saj nisem rekel da sem - samo eno kartico so mi poslali
smile-1.gif

V nesmrtnih besedah Groucha Marxa -"I don't want to belong to any club that would have me as a member."
wink-1.gif