Citat:
Uporabnik brgo pravi:
kavic mu več ne dovolijo, ker psihotestov ni opravil z odliko
To je kartica s katero plačuješ malico v menzah? (podobno kot je bila Dinners najprej za večerje)Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
kavic mu več ne dovolijo, ker psihotestov ni opravil z odliko
Ti, ampak mene je pa vedno nekaj zanimalo - jaz sem sel tud enkrat ene "psihoteste" pisat pa so mi rekli da sem z odliko opravil in mi poslali eno kartico, da je to kao ful dobro.
A kdo ve kaj to je?
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Iz njegove strani pa ,da ne rabiš nič razmišljat za psihotest, samo brat moraš znat. Sam sem trdil ,da n ires on pa spet obratno . Kasnejeje začel z žaljenjem ,da se ti testi pišejo samo za psihične bolezni itd.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Čigav alter si pa ti?
Zapomniti si, da boste prej posel speljali z jambračem, kot pa z uber alter sposobnim človekom. Tudi na alterju imam tako izkušnjo.
In evrofil se ima za sposobnega človeka zato pa je zapustil to banana republiko.
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Potem mi je zatrdil da mojo temo poslal na porshe, maranelo in sumit.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja, jo
Pa se namenoma jim je ne placam, ker niso sposobni se tistega spremnega pisma zraven poloznice v berljivi slovenscini napisat. Razumem, da se to zgodi Sportnemu Drustvu Spodnji Branik, ampak da pa ze par let konsisteno se spell checkerja ne pozenejo - klinc jih gleda, ne bojo mojega prispevka videli, ker "mi" samo sramoto delajo.
Sem jim ene dvakrat poslal nazaj z rdecim popravljen dopis (pa sploh nisem kaksen hud poznavalec "sljovenstine"), ampak jim ni stegnilo v cem je problem
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
@btw evrofil..., pred "t" pride predlog "s", že en čas te opazujem kako se motiš. Osebi na tej funkciji kaj takega ne pritiče. Pa ne bit užaljen.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Nas bolj zanima kdo si ti, da bomo vedeli koga se izogibat.
@btw evrofil..., pred "t" pride predlog "s", že en čas te opazujem kako se motiš. Osebi na tej funkciji kaj takega ne pritiče. Pa ne bit užaljen.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja, jo
Pa se namenoma jim je ne placam, ker niso sposobni se tistega spremnega pisma zraven poloznice v berljivi slovenscini napisat. Razumem, da se to zgodi Sportnemu Drustvu Spodnji Branik, ampak da pa ze par let konsisteno se spell checkerja ne pozenejo - klinc jih gleda, ne bojo mojega prispevka videli, ker "mi" samo sramoto delajo.
Sem jim ene dvakrat poslal nazaj z rdecim popravljen dopis (pa sploh nisem kaksen hud poznavalec "sljovenstine"), ampak jim ni stegnilo v cem je problem
Dobra.
Khm, če ne plačuješ, potem nisi član