Evrofil

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Texas Instruments TI-84 Plus C, itak?

A ti ga nisi imel? Ker potem testi baje niso veljavni, ce ga nimas. Mogoce je pa to problem?

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Nevem sam sem pisal mmpi 2 teste kompletne in so samo vprašanja true false in nič za preračunavat. Izgleda ,da obstaja več vrst psiho testev pri mmpi 2 nimaš nobenih računov. Reševal sem roscher teste + mmpi2 . Sem pa slišal , da nekateri niso uspešno opravili testov in so morali tudi nekaj računat in pa sestavljat. Ta ko ,da ne vem .

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Nevem sam sem pisal mmpi 2 teste kompletne in so samo vprašanja true false in nič za preračunavat. Izgleda ,da obstaja več vrst psiho testev pri mmpi 2 nimaš nobenih računov. Reševal sem roscher teste + mmpi2 . Sem pa slišal , da nekateri niso uspešno opravili testov in so morali tudi nekaj računat in pa sestavljat. Ta ko ,da ne vem .

Aja, Roscher! A to une ta nove Ferrero Roscher, al se ta stare?
Rorschach, you blithering [cenzura]!

harigast

Pripravnik
20. okt 2007
600
1
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:

Ma nimaš pojma, to so une ta pisane in ostane barvna packa če so preveč na toplem.
cool-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:

Aja, Roscher! A to une ta nove Ferrero Roscher, al se ta stare?[/COLOR]

Pri teh je baje finta kako narediš najlažje. Vedno moraš govorit (ali napisat) da je spolni organ na sliki!
cheer.gif

.. sliši se ful prostaško ampak spolna sla je navišje poželenje pri človeku in če pač odgovarjaš kot sem omenil te ocenjevalec vzame kot izredno iskrenega, psihično stabilnega in tudi pametnega človeka.

Večino ljudi je pa sram ali pa res ne vidijo "erotike" v packah in potem izpadejo kao pametni če nekaj drugega nabluzijo, so pa samo totalno seksulalno zavrti ali pa sramežljivi kar pomeni da niso dobri delavci.

Tako da vzemite moj nasvet resno!
zmaga.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:

Tip je zamesal s cokoladicami Merci, hvala, ker si. Sygicz, res hvala, ko mislis, da vidis vse, prides ti, clovesko razsvetljenje.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:

Aja, Roscher! A to une ta nove Ferrero Roscher, al se ta stare?[/COLOR]

Pri teh je baje finta kako narediš najlažje. Vedno moraš govorit (ali napisat) da je spolni organ na sliki!
cheer.gif

.. sliši se ful prostaško ampak spolna sla je navišje poželenje pri človeku in če pač odgovarjaš kot sem omenil te ocenjevalec vzame kot izredno iskrenega, psihično stabilnega in tudi pametnega človeka.

Večino ljudi je pa sram ali pa res ne vidijo "erotike" v packah in potem izpadejo kao pametni če nekaj drugega nabluzijo, so pa samo totalno seksulalno zavrti ali pa sramežljivi kar pomeni da niso dobri delavci.

Tako da vzemite moj nasvet resno!
zmaga.gif
a pa je dobro, da recimo uporabiš čimveč različnih besed? pa še kakšni preidveniki?

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Texas Instruments TI-84 Plus C, itak?

A ti ga nisi imel? Ker potem testi baje niso veljavni, ce ga nimas. Mogoce je pa to problem?

Nč itak, mi smo imeli poleK mudel TI - 86 C++, ta je zraven meril še srčni utrip ter pritisk. In če ti je vprašanje nabilo pritisk in utrip nad dovoljeno mejo, si moral odstopit od testa. Ali pa si za vsako tako odstopanje komisiji plačal 54,13 EUR + DDV pa si lahko nadaljeval s testom ...

Ja pa še tole, počasi mi postaja jasno, zakaj ni odgovora ...
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
ksz...

te iq testi so čist različni, sem se enkrat učil za njih. ( Zdaj bodo debili pograbil :p, HECAM SE NO !

Pri enih samo vzorce loviš pri drugih pa kakšne besede izločaš, kakšne sklepe, no v glavnem logiko.

Kako so lahko potem enako ovrednoteni eni, kjer en vzorec predvidevaš kam bo šel in drugi kjer v bistvu eno logiko v praksi rabiš.