Evrofil

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja, jo
bonk.gif

Pa se namenoma jim je ne placam, ker niso sposobni se tistega spremnega pisma zraven poloznice v berljivi slovenscini napisat. Razumem, da se to zgodi Sportnemu Drustvu Spodnji Branik, ampak da pa ze par let konsisteno se spell checkerja ne pozenejo - klinc jih gleda, ne bojo mojega prispevka videli, ker "mi" samo sramoto delajo.

Sem jim ene dvakrat poslal nazaj z rdecim popravljen dopis (pa sploh nisem kaksen hud poznavalec "sljovenstine"), ampak jim ni stegnilo v cem je problem
smile-1.gif

A je še vedno TT med glavnimi?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
še bolj kot predlogi s/z me pa intrigira prostozidarski avatar...

Ce je pa folk motila Evropska zastava... Nisem se znal odlociti med tem, iluminatsko piramido, fotko Atlasa ali reptiloidom iz Zete Reticuli.

Sprejemam pa predloge!

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
od tebe samo pričakujem odgovor ali si potem obvestil helo, sumit, ac maranelo , porshe ? kotm si mi omenil

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja, jo
bonk.gif

Pa se namenoma jim je ne placam, ker niso sposobni se tistega spremnega pisma zraven poloznice v berljivi slovenscini napisat. Razumem, da se to zgodi Sportnemu Drustvu Spodnji Branik, ampak da pa ze par let konsisteno se spell checkerja ne307622gdc2.global.avaya.com pozenejo - klinc jih gleda, ne bojo mojega prispevka videli, ker "mi" samo sramoto delajo.

Sem jim ene dvakrat poslal nazaj z rdecim popravljen dopis (pa sploh nisem kaksen hud poznavalec "sljovenstine"), ampak jim ni stegnilo v cem je problem
smile-1.gif

A je še vedno TT med glavnimi?

Beats me. Nisem nikoli clanarine placal - kolikor sem vcasih se spremljal sem pa itak mnenja da vecjih cudakov ne mores dobiti na kup
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
od tebe samo pričakujem odgovor ali si potem obvestil helo, sumit, ac maranelo , porshe ? kotm si mi omenil

A ti to resno?

Glej, sorry ce si resno vzel, ampak po pravici povedano mi dol visi zate in za tvoje psiho teste. Delaj in verjemi kar hoces, nimam nobenega namena da bi te zajbal ali probal karkoli prepreciti v "resnicnem svetu".

Ali, po domace - itak da ne, dej ga no srat, saj locim med podjebavanjem tukaj in izven Aterja.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Poslal sem jaz, Evrofil je dal predloge, jaz sem pa pobrskal po kontaktnih karticah. Simple.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.485
5.689
113
Wtf sami prekaljeni kle gor.......sploh ne vem za kak ravs se je šlo...

.....očitno mate velik časa v službi......eni pa delamo
tongue-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Eni ne delamo za vikend.
Jaz sem tudi poslal - na helo porse maranelo pezo reno sumit hunadj skania ševrole folksvagn.

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Da resno sem vzel vse skupaj , saj si tudi videl kako sem bil živčen po objavah!. Ogledov je bilo kar precej več kot v ostalih temah , da upam ,da res nisi kaj pošiljal po internetu ,da je bilo vse skupaj črni humor. Ni pa lepo , da podj ljudi . Bom videl tekom meseca kaj bo z zaposlitvijo. To pomeni ,da si si porshe izbral naključno ti je pač a padlo na pamet . V heli si pa baje delal upam ,da tudi k njim nisi pošiljal sicer nimam namena it k njim.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Dqj bodi no resen - kako naj sploh vem kdo si?

Sicer pa, sem preprican da bo tvoj CV, spremno pismo in potencialni intervju razodel dovolj, da bodo sami ugotovili ali si primeren za njih ali ne...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.173
1.961
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Eni ne delamo za vikend.
Jaz sem tudi poslal - na helo porse maranelo pezo reno sumit hunadj skania ševrole folksvagn.

Nis' nč naredu, če nis poslov na Daæijo. Al' jim z renoja forvardirajo?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
vse lepo in prav ampak če si to resnično jemal resno (v kar močno dvomim) potem se sprašujem kako si lahko naredil psihološke teste (če si jih kdaj res delal)