Evrofil

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Spet ti spet pametuješ !. Ampak se motiš s tabo se mi res ne da ubadat sory
rolleyes-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
rolleyes-1.gif

A službu si že našel?
hysterical-1.gif

So te vsaj na razgovor povabili?

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
rolleyes-1.gif

A službu si že našel?
hysterical-1.gif

So te vsaj na razgovor povabili?

sam res, zdj je že več kot teden odkar je poslal prošnjo
evil.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Mah, to imate vi v Sloveniji neke probleme. Drugje bi v tem casu postal ze vsaj vodja izmene, ce ne pomocnik direktorja... Tle ga pa vsi zajebavajo, ker so mu fovs za z odliko odpisane psiholoske teste.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Šel je na ponovno opravljanje testa, s to razliko, da je sedaj opremljen z znanjem, ki ga je nabral na Alterju. Pričakuje lahko strmo kariero. Nič manj, nič več.

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Æe smo že pri psihotestih , opravil sem jih brez problema kot ,da bi bral knjigo hahaha , brez vsakega napora . Ti davidof se pa malo konroliraj vidim , da si dobil alergijo na psihoteste tudi prav . Škoda mojih živcev za take kot si ti res , in hvala ,da si mi spet ponovno uničil dan. Teme ne odprem več pa če mi spišeš roman res boli me k.
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.688
113
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Æe smo že pri psihotestih , opravil sem jih brez problema kot ,da bi bral knjigo hahaha , brez vsakega napora .

zmaga.gif
zakaj pa potem ne pošlješ CVja izdelovalcem psihotestov.......mensi osebno..... hahaha, brez vsakega napora.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Šit, no, kako ti je uspelo? Jaz sem se za psihoteste učil 2 meseca ... pa fu£ zašvical ... samo, pri nas smo lahko zraven imeli knjigo, pa kalkulator. Ampak je blo še zmeri fu£ težko.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Æe smo že pri psihotestih , opravil sem jih brez problema kot ,da bi bral knjigo hahaha , brez vsakega napora . Ti davidof se pa malo konroliraj vidim , da si dobil alergijo na psihoteste tudi prav . Škoda mojih živcev za take kot si ti res , in hvala ,da si mi spet ponovno uničil dan. Teme ne odprem več pa če mi spišeš roman res boli me k.
bonk.gif

Seveda si jih "opravil", če pa imaš podane odgovore.
hysterical-1.gif
Glavno vprašanje, ki se mi zastavlja je povsem drugačno pa ga ne bom naglas napisal, da ti ne bom še bolj dneva uničil.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.417
7.534
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hehe, to mi je jasno. Ampak sem moral vprašat, ker mislim, da v zgornjih postih nekateri mešajo hruške in jabolka....
Pa to resno, da potencialni delodajalec testira IQ?
rolleyes-1.gif

Ja, folk meša. Po spominu so primeri, ko delodajalec zahteva IQ test, zelo redki. Psihološki testi pa so dokaj pogosti, če ne že kar obvezni.
Se strinjam - resnično še nisem slišal, da bi delodajalec zahteval opravljanje IQ testa.
Policija npr testira, sova tudi.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Citat:
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.

Priznam, da ne razumem, kaj je v tem slabega.
Raven narcisizma v osebi, ki gre testirat svoj IQ zavoljo plastične izkaznice, je simply astonishing.

Zaradi tega jih gre po moje mnenju malo. Ene res zanima, koliko imajo IQ (kolikor vem, je obisk na testiranjih precej sorazmeren s tem, koliko se sicer o IQ v javnosti govori), ene (kot recimo mene) kdo sprovocira, ene pošljejo na test, eni ga pač potrebujejo ... V bistvu si res ne predstavljam, da bi šel kdo na Mensin test samo zato, da bi se (če pride skozi) hvalil z izkaznico ... Itak na njej ne piše rezultat ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.417
7.534
113
Ne sej ne narobe razumet. Mensa tu nima nic zraven. Majo svoje teste in v sklopu psihotestov testirajo tudi IQ

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne sej ne narobe razumet. Mensa tu nima nic zraven. Majo svoje teste in v sklopu psihotestov testirajo tudi IQ
V življenju sem dvakrat menjal službo (daljnega leta 1992 in leta 1995) in obakrat so mi dali za opravljat IQ test in pa osebnostni test.

Citat:
Raven narcisizma v osebi, ki gre testirat svoj IQ zavoljo plastične izkaznice, je simply astonishing.
Po mojem si nekoliko obremenjen s predsodki.