EMA 2019 - Sebi

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Sicer nisem gledal eme direktno.....sem pa posredno udeležen prek RTV prispevka če to hočem inu nočem.....ampak ker vidim da si tak ljubitelj glasbenih oddaj in prireditev na RTVSlo......ti z veseljem odstopim svojo položnico! Deal? :)
Zarad mene, lahko svojo položnico mirne duše vržežš v smeti. Pa ne pozabit na RTV sporočit da sem ti to jaz dovolil....

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
RTV je javna televizija, torej naj bi zagotavljala za vsakega nekaj. Glede na strukturo prebivalstva to pomeni v prime timu bolj ali manj narodnjaki, sredi noči pa sem in kdaj tudi kaj za ostale "čudake". Tako nekako zdaj tudi je.

• Všeč mi je
Reactions: Romzi

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Nista. Ampak toliko govna kot se te dni v komentarjih in forumih zliva po njima, sorry, to pa res ni normalno.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Grozno je, kar pa še ne pomeni ka lahko komentiram nastop... in komad..l in večino komentarjev je na mestu

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Pa dajte se no spravit na nek nivo. Meni tudi ni všeč Vovkova štanc produkcija in poskakujoče umetne bejbike in fantiči brez posluha, pa zato ne pišem da so zanič, vi ki jih poslušate pa bukslni.
In med večino današnje klonirane mladine je prav lepo videti tistih nekaj procentov, ki niso umetni in imajo osebnost ter svoj jaz in ne tonejo v instant povprečju.

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Vztrajam pri tem da mora glasbenik bit umetnik ali pa zabavljac. Umetnica je IMO npr. Tinkara Kovac, zabavljac pa ne vem, Plestenjak in 95% ostalih. Taledva nista ne eno ne drugo. Glasba bi te naj spravila na noge, dala energijo in pozitivizem. Ta skladba je pa za ne vem kam. Ce bi se rada zjokala, imas sicer dobre jokaste komade. To pa ni ne tic ne mis. Uspavanka. JBG, sem ze napisal IMO, da ne bi kdo "v luft skakal".

Glasbo poslusas vecinoma dobre volje in tega takrat ne bos prizgal. Vsaj jaz ne, pravzaprav nikoli ne bom tega kupil, downloadal ali poslusal. Ker je depresivno za poslusat.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
V bistvu smo harmoniko že imeli, pa se ni obneslo. Pomoje so mislili da špila un jodlar (Dj Otzi).
Če dobro pomislim, bi morali žgati eni jugo narodnjaki, pol Evrope bi glasovalo za "našo" :aplauz: