Pesem je krasna in je veliko tujcev ki jim je skladba všeč.Vi samovšečni,egoistični slovenceljni a la "Sirkova"
se pa požrite!
Vso srečo Zala in Gašper.
se pa požrite!
Vso srečo Zala in Gašper.
zanimivo menje. Ampak če je vse sam to .zakaj za tema 2 "amaterjema" stoji menda že skora 1 leto največja svetovna glasbean založba universal music ? Kr tko slučajno ? Onadva mata image in obnašanje kot da sta čista naturščika, no saj najbrž sta ampak očitno jima vsaj nekdo prišepetava da naj taka bosta, ker vidi v tem posel. http://universalmusic.si/ . Za primerjavo, Raiven baje izdaja vsaj ta Kaos v Samozaložbi.sem napisal da komad ni nič več kot dihanje v mikrofon in kužapazi na sintič.
Tam stoji, da mu mala gleda v oci in skupaj vzbujata vtis neke nebeske pravljicne blazenosti. IMO sta res bolj mutava, po videu iz radia1 sodec.Kaj pa dejansko ta Šantl dela na odru?
Sicer nisem gledal eme direktno.....sem pa posredno udeležen prek RTV prispevka če to hočem inu nočem.....ampak ker vidim da si tak ljubitelj glasbenih oddaj in prireditev na RTVSlo......ti z veseljem odstopim svojo položnico! Deal?Mene veliko bolj zabava dejstvo, kako vsi vi ki "ne gledate tega sranja" komentirate to isto "sranje", kot največji poznavalci in razsodniki.
Izbor za pesem Evrovizije je bil , je in bo...s Slovenijo ali brez nje, who cares. Rad ga pogledam vsako leto, rad tudi pogledam Emo, Doro, Beovizijo, Melodienfestival, San remo....itd. Kakšna pesem mi je všeč, veliko tudi ne ( letošnja Ema sicer ni bila biser, ampak vsak od izvajalcev se je potrudil na svoj način...).