Šalca je prodana duša, ki ni prenesel da bi bil pod Madžarom pa je šel pod kumuniste.se mi zdi da zdaj ko ima toti radio, goloba omenijo vsak dan večkrat kot je bilo prej politike na r city v enem letu
rajši kumunist kot hlapec ali madžarŠalca je prodana duša, ki ni prenesel da bi bil pod Madžarom pa je šel pod kumuniste.
Hm kaj pa je sedaj pod odlazakom kot hlapec??rajši kumunist kot hlapec ali madžar
Slovencu ne moreš biti hlapec, razen če si to želiš.Hm kaj pa je sedaj pod odlazakom kot hlapec??
Izpred ? let hitov? V Slo itak ne vedo kaj pomeni pravi rock radio alis ni € za resno postajo. Da o kvaliteti oddajanja v digitalni tehniki ne debatiramo.A so prodali usb ključek z top 40 rock hits?
Men sta bla pa tudi ona neposlusljiva. Eno jamranje zapakirano v vodenje radia…bruhMeni sta bila na Bobu dodana vrednost Gorjanc in Šujo, ko sta vrtela svoj izbor (popoldnevi in sredin metalski večer), štance so mi šle pa že resno na živce. Pa nadsrečen sem bil, ko se je Jonas pospravil, ker je bil neposlušljiv.
Škoda, bom raje žulil internetne radie in YouTube music.