Če je vse res kar so govorili o nabirki, je šel le majhen delež naprej ostalo pa.... Tako da si človek lahko privošči dolg dopust po težkem delu.kaj, 2 meseca dopusta?!
Če je vse res kar so govorili o nabirki, je šel le majhen delež naprej ostalo pa.... Tako da si človek lahko privošči dolg dopust po težkem delu.kaj, 2 meseca dopusta?!
Če je vse res kar so govorili o nabirki, je šel le majhen delež naprej ostalo pa.... Tako da si človek lahko privošči dolg dopust po težkem delu.
Žena nadzoruje Best FM.Ne bodimo mu fouš. Je le prvo ime na tem radiu. Pa če se je dogovoril, da ga preko leta špara za poleti. Pa če koristi še kakšne plus ure od raznih akcij preko celega leta... Pa če mu žena ne dela in je še celo poletje lahko z njim... Ja, jaz bi tudi tak dopust imel, le da ne bi bil ves čas na enem mestu...
O ti mater a to sta prišla oba sem delat propagando ali kaj?Žena nadzoruje Best FM.
Prava turbofolk zabava...
So na DAB-u
Danes poskusno/pasivno poslušal kako uro, deja vu na enem drugem radiu - tečno lapanje Vedlina & co. reklam pa ni bilo prav dosti. Muzika pa mi je bila simpatična.verjetno bo reklam još in še još, tako da pass
Odlazek spet?Sem do zadnjega upal da so sli na svoje, tak pa so sli samo pod drugega gospodarja - smetarja.
muzika pa tak ista.
že ime radija je šala, potem pa še to ime v vse noter vlačit. neresno. Očitno par vaškiih posebnežev to posluša in jim je všeč..to pa je tudi doseg.