Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pomojem čisto odvisno kje. Sigurno je veeelika večina mesnic/trgovin, kjer ti v nobenem primeru nebojo zašmudlali mesa.Zgodi pa se itak lahko kje, na nepravem mestu ob nepravem času. heh
Drek, ravno pri tem opevanem marinčku je foter sel ene 3x po cevape.. okus je boljsi od cevapov lokalnih mesarjev v moji okolici, se vedno pa ni to to, tudi zdalec ne. Pa se vzel je ene kremenateljce z prav neprijetnim duhom, tako da so sli v smeti.
Mi gre gre na zivce pri vecini mesarjev, kjer dobis ali velike cevape, pa se skrcijo po peki ali pa so gumasti.. Pa dvomim, da je poanta v peku, ker je ene 5 folka na svoj nacin peklo, pa je bilo zmer isto.. Boljse cevape kot v sami ostariji [dubocica, napoli..] se nisem jedel.
Sem šel danes na čevape v napoli, prvič! Kelnar me je vprašal mala ali velika porcija? Mala kao 5 , velika 10.... Dej ti meni 10 in ko sem jih dobil ufffffff. Če bi pojedel vse, bi bilo isto, kot da doma pojem dobrih 20 čevapov. Pojedel sem jih 6 in pol, čebula, ajvar, lepinja, šopska solata in 2 dcl jabolčnega soka, 10,20 €. Ker nismo imeli 20 centov, je Ðoko zaokrožil na 10 €. Okusno in poštena cena! Pridem še in naredim reklamo!!!
Po njihovi pleski sem dobil enkrat 2 dni trajajočo diarejo...od takrat je tam ne jem oz. vzamem kaj drugega če grem. Pa ful je bla mastna pleskavica. Čevapov pa še nisem probal.
Greš po šmartinki iz centra proti BTC-ju. Pri križišču, kjer bi šel drugače desno za City park, greš levo proti blokom...se pelješ naravnost kakih 150m in vidiš na desni strani napis Napoli.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.