Dobri čevapi v LJ

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Good one Notranjc!
Ker je res dobra tema in bi jo blo škoda zaspamat.

Drugače pa še eno priporočilo:

V stari pumpi v Šentvidu, banjalučki čevapi. Res je da so taki mini, ampak jih je dost (15 se mi zdi) pa odlična lepinja zraven še čebula za 4 eur. Res so odlični.
Navadni čevapi pa mi pri njih niso neki posebi všeč.

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Sproti peče normalno.

Stara pumpa je samo ime za gostilno, kjer je prej bila pumpa. Da ne bi kdo mislil da na petrolu blagajnik peče oz. ma že spečeno v kakšnem loncu
smile-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
grin1.gif

poznam lokacijo - na Prušnikovi, samo nisem še uspel stopiti čez prak, bom ob priliki

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Marinček ima zelo dobre pleskavice in čevape, prav tako so njegovi odjemalci Napoli, Trzinka, Keršič, Ponvica, Rubin svoj čas Toner na Vrhniki in še in še. Šefa osebno poznam je fejst dec je pa res da velikokrat zmanjka robe.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
jaz grem večkrat na Špico- imajo na neki ladijci. Kar ok, vredno pa predvsem zaradi ambienta v kombinaciji z mrzlim pivom...

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Da si mal "sposodim" temo - a je bil kdo že na čevapih in/ali podobni hrani v Kranju v Valterju (čebelca)? Vsakič ko grem mimo je dokaj polno, pa me zanima, a je tako dobro, al se samo "naši" zbirajo.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Da si mal "sposodim" temo - a je bil kdo že na čevapih in/ali podobni hrani v Kranju v Valterju (čebelca)? Vsakič ko grem mimo je dokaj polno, pa me zanima, a je tako dobro, al se samo "naši" zbirajo.
Tam so eni najbolj zanič čevapov kar sem jih kje jedel - izredno mastni, lepinja pa je bila pa taka kot bi bila "od včeraj". Je pa precej fin ambient pa ljudi dejansko pritegne tudi ime lokala.

Je pa natakar na komentar da so nam čevapi "nenavadni" (v bistvu so nam bili zanič) povdaril da kljub temu da se imenuje "Valter" so čevapčiči Banjaluški, ne Sarajevski, na katere smo mogoče bolj navajeni.