veš kako pravijo dol "KAKAV IZLOG TAKVA RADNJA"....tko da jest verjamem, da je tud "tm uzadi" podobna situacija....in ravno zaradi tega je mene Napoli videl samo enkrat in nikoli več....Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mene pa v Napoliju moti zanemarjenost lokala, vse se mi zdi "mastno" od prtov na mizi, ki so BTW. dostikrat poflekani, stolov itd., kot, da ne bi redno čistili.
Čevapi so pa O.K.
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
veš kako pravijo dol "KAKAV IZLOG TAKVA RADNJA"....tko da jest verjamem, da je tud "tm uzadi" podobna situacija....in ravno zaradi tega je mene Napoli videl samo enkrat in nikoli več....Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mene pa v Napoliju moti zanemarjenost lokala, vse se mi zdi "mastno" od prtov na mizi, ki so BTW. dostikrat poflekani, stolov itd., kot, da ne bi redno čistili.
Čevapi so pa O.K.
kar se tiče hrane pa tkole...čevapi so res veliki, žal brez okusa........namesto prebranca sem dobil neko skisano čorbo v kateri je plavalo par fižolčkov....
prti poflekani.....ne vem kje je bilo več drobtin na stolu al na mizi....
v glavnem, svaka čast tistim ki je tam užitno za jest....
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Jaz sem bil v Portalu enkrat in nimam nobene pretirane zelje po ponovnem obisku. Narocil sem pljeskavico (gumijasta), se dodatno presenecenje je bil pa za moje pojme precej zasoljen racun (preko 100 EUR za 2.5 osebi, sicer nisem placeval jaz tako da nisem pogledal postavk).
No, zdaj pa fuzbal gledat !
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne vem točno kok je kilaža niti kok so bili točno čevapi...ne piše na računu, je bolj po domače.
30 čevapov (deluje konkretno težko cca 1kg +) + 2 velke kepce kajmaka = 10 EUR. Ne vem kaj je koliko...