Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni Webasto, Je le dodatni (električni) grelec. Dela pa dobro, tako kot v vseh avtih, ki to imaja (in ni redko).Citat:
Uporabnik Jest pravi:imajo pa Mazdini dizli ze serisjko vgrajeno predgretje motorja (webasto)... in zjutraj ni problemov z vzigom...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni Webasto, Je le dodatni (električni) grelec. Dela pa dobro, tako kot v vseh avtih, ki to imaja (in ni redko).Citat:
Uporabnik Jest pravi:imajo pa Mazdini dizli ze serisjko vgrajeno predgretje motorja (webasto)... in zjutraj ni problemov z vzigom...
Ni elektricni... ampak deluje na nafto... Vsaj po kratki turi se vedno nekaj casa laufa in se slisi tako kot gorilec pri centralni kurjavi ...
In v bistvu naj bi bil webasto in se ga da nadgradit se za predgretje kabine ..
Citat:
Uporabnik CSF pravi:
Znanec ne pozna druga kot kurilno olje pa se še nikoli ni pritoževal da bi mu leta zmrznil pa čeprav je bilo cel prejšnji teden -10 .Aja avtomobil ima JTD motor
Hehe, zanimiva štorija na to temo.Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
kurilec tudi ni prevec priporocljiv
Govorimo o načinu delovanja al blagovni znamki? Webasta Mazda nima, sem preveril pri kolegu na Webastu, ali jim dobavljajo.Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni elektricni... ampak deluje na nafto... Vsaj po kratki turi se vedno nekaj casa laufa in se slisi tako kot gorilec pri centralni kurjavi ...
Da te malce popravim ... ne naj bi bil ampak je WEBASTO!
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Govorimo o načinu delovanja al blagovni znamki? Webasta Mazda nima, sem preveril pri kolegu na Webastu, ali jim dobavljajo.Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Da te malce popravim ... ne naj bi bil ampak je WEBASTO!
Če že hočemo biti tako natančni ...
Očitno ima torej dodatno gretje motorja z gorilnikom, ne pa električnega, kot sem napisal na pamet (ne, ne poznam točnih specifikacij čisto vsakega avta na trgu). Bom preveril v Mazdini tehnični službi, a je električni (kot ima večina in deluje odlično) ali z gorilcem.
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Sej do sedaj sem vedno tankal na Petrolu, pa sem imel sranje!
Čist sem že penast zaradi avta
Citat:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Gre lahko kaj narobe pri avtu, kateri je dizel in se ni prižigal tri tedne (bil parkiran) (ko ga bom hotel prižgati)?
Kaj storiti za preprečitev morebitnih težav?
lp
Očitno res, torej vzamem nazaj, kar sem napisal za Mazdo.Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Tvoj kolega ima žal napačne informacije. Mazda ima 100% Webasto, ti lahko slikam in boš videl točno kaj piše na njemu. Ko avto ugasneš točno slišiš kako še gori nafta v grelcu in tudi izpuh iz Webasta je izpeljan pod avto.
Poglej tukaj: http://www.webasto.si/pdf/grelci.pdf - pozoren bodi na ID 11
11. 1301177D OPREMA ZA NADGRADNJO MAZDA 6 kos 257,33 € 308,80 €