A se mi zdi, al so sle cene x2? Za superba 1.5 TSI, 4,2 litra olja so mi na računali za redni servis da bom dal za olje 180 (!!!) EUR. Redni servis bo pa cca 450 EUR skupaj (pri 30k KM). To je drugi redni servis, prvi je bil pri 15k.
Cene so tam-tam kot pred 3 leti, ko sem zadnjič kupil zimske pnevmatike.Ima kdo info kako je s pnevmatikami ?
Tole je že ene 5 tema o tem škodilaku, si to res želiš tlele brat kako je hotel prišparat na olju in mu sedaj komplicirajo k hoče uveljavit garancijo?Mannol motorno olje Longlife 508/509, 0W-20, 5 l | mimovrste=)
Vrhunsko motorno olje z nizko viskoznostjo za najnovejše modele motorjev VOLKSWAGEN.www.mimovrste.com
Mislim da to rabiš, preveri na nalepki na motorju.
Hej, preverite MAHLE ORIGINAL Oljni filter v AUTODOC aplikaciji https://m.autodoc.de/mahle-original/7278899
Oljni filter
A se mi zdi, al so sle cene x2? Za superba 1.5 TSI, 4,2 litra olja so mi na računali za redni servis da bom dal za olje 180 (!!!) EUR. Redni servis bo pa cca 450 EUR skupaj (pri 30k KM). To je drugi redni servis, prvi je bil pri 15k.
A je namen foruma vprašati za kaksen nasvet ali biti destruktiven pri vsaki temi in postu, ki ga napišem ? Pri meni je prvo. Ne vem pa kaj je pri MaverickT po novem.Tole je že ene 5 tema o tem škodilaku, si to res želiš tlele brat kako je hotel prišparat na olju in mu sedaj komplicirajo k hoče uveljavit garancijo?
Ynos, paklič okol po servisih in povej kaj te matra. Maš še žlahto v nm povpraš še tam.
A je namen foruma vprašati za kaksen nasvet ali biti destruktiven pri vsaki temi in postu, ki ga napišem ? Pri meni je prvo. Ne vem pa kaj je pri MaverickT po novem.
Kja pa imajo take zlatarske cene olja, če ni skrivnost? Ker to je milo rečeno oderuško. Oni olje dobijo bistveno ceneje, kot ga ti kupiš po 5l kanticah, ker ga kupujejo po 100l sodih.A se mi zdi, al so sle cene x2? Za superba 1.5 TSI, 4,2 litra olja so mi na računali za redni servis da bom dal za olje 180 (!!!) EUR. Redni servis bo pa cca 450 EUR skupaj (pri 30k KM). To je drugi redni servis, prvi je bil pri 15k.
To da sam vlačiš olje na servis je pa kot bi snicl nesrl v gostilno da ti ga spečejo.