Butanje z vrati pred trgovskimi centri

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ti imas cas cakati imbecila, ki se preserno sprehaja pitaj boga kje. Jaz ti ne dvignem brisalcev, snamem ti jih, ce je treba. Kar se tice pa drugih busk in grozenj, bi te pa rad videl. Mnogo smo jaki, za 13 incnim ekranom.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38

Upajmo da bodo počasi vsi proizvajalci začeli tole vgrajevat pa bo mir.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Jaz sem se navadil da ne parkiram zraven trivratnih vozil ker imajo ti ponavadi precej daljše duri in ti še hitreje lahko povzročijo škodo.No če se le da.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz parkiram že cel life lih kjer mi zapaše, še za en avto nisem gledal koliko vrat ma ali karkoli, pa mi ga ni še noben butnil nikamor.
Ali pa ne opažam takih mikro poškodb, kot nekateri talenti tule. Si pač kupite tiste kaktuse al kaj so že od citroena.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
To, kar ima Kodiaq zgoraj na posnetku, ima tudi že Ford v ponudbi. Sam kaj ti to nuca, če ga pa ravno tisti, ki najraje butajo z vrati, ne bodo imeli (niti ne bi želeli tega (do)kupiti).

Kaj pa kakšne magnetne nalepke - te bi najbrž znale vsaj malo omiliti buške in praske?

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Seveda se drugega avta ne buta namerno.

Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ne vem, kje vi živite, ampak do sedaj še nikogar nisem videla namerno butat avtomobilov

A to, da nekdo na polno odpre svoja vrata in se ta 2x krepko odbijejo od mojega avta, ni namerno!?

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.874
6.531
113
Najbrž je, pa, kot rečeno, v svoji dolgi in bogati karieri soping centrov tega se nisem videla...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Jaz parkiram svojo bavario kar cez 2 parkinga, ni praskic!
grin1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Če nimaš jajc, da počakaš da pride "čuden" voznik po tvojem mnenju.

Ker če bi te v tistem trenutku videl ko dviguješ brisalce se ne bi končalo samo pri dvignjenih brisalcih, temveč bi imel še ti poleg avta kje drugje kakšno pikico-buško.

A si smešen?

Dvigovanje brisalcev je samo nek znak, da si naredil napako.
Ki pa prevečkrat traja in traja...potrpljenje namreč.
Ne skrbi, ne bom ti dvigoval brisalcev, ko me boš zaparkiral (kot je na fotografiji s 5 cm prostora med avtomobiloma).
Razbil ti bom gobec. Če boš ti tak [cenzura], jasno. Da mi onemogočiš odhod.
Kdo te bo čakal 6 ur? Da prideš nazaj?
Jaz sem kvoto, da 5 x nisem mogel v avto ali z avtom odpeljati, že izpolnil.
Naslednjič bo sranje.
Sem pa lani rešil eno kokoš,ki je zaparkirala nekega čapca (zadaj)
Trobil je pol ure, parkiral je pa vzporedno z mano.
Zato sem šel dol in mu rekel, da lahko premaknem avto, da odide (trobljenje mi je šlo na živce).
Če bi pa videli njegov pogled, ko sem se bližal avtu in je z roko nakazal, če je od kure avto moj... Že skoraj nož je imel v roki.

Mi je žal, da sem to nartedil, ker bi verjetno kuro, ki je prišla čez 5 minut, naučil parkiranja...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj jaz bi v ekstremnih primerih. Nekateri parkirajo na sredino otoškega igrišča.
Takim. Samo naj bi bilo to označeno kot kaljenje javnega reda in miru...
Spuščanje (ne luknjanje) pnevmatik, namreč...
Upam, da bo Apollo povedal kaj in kako...

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Dinamično odpreš vrata tudi sam in tako opico naučiš kako se ne dela: neprecenljivo je videt pogled organizma z nizkim čelom in podaljšano spodnjo čeljustjo.
aplauz.gif

Aja drugače sam odpiram počasi, zakaj bi delal škodo sebi in drugim ?
wink-1.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.386
2.561
113
Jap tu ni rešitve.
Ali pa! Saj poznate tiste nalepke, ki jih v rusiji limajo na vetrobransko steklo, da ne gre dol še z strgalom ne!
Za vsako neprimerno parkiranje, nalepkica. Majhna, za velikost dlani. Z zbiranjem postanete BEBO PARKIRANJA. Če ti je vseeno za tvoj avto, nam ni za tvojega. Zato ga bomo olepšalim in vsem spsorčili, da ste nevaren voznik.
Išče se nekdo, ki lahko priskrbi nalepke z super lepilom.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Zakaj? Je mar anglež? Če ni dovolj prostora za parkiranje, je tole idealna situacija. Parkiraš avta skupaj s sovoznikovimi vrati in imata oba na voznikovi strani malo več prostora...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.386
2.561
113
Tale zgornja slika je OK. Se podpišem.
Dva pametna našla rešitev za udobno parkiraje. Sopotnik ostane medtem zunaj.
ČE ?!?!

Reaper85

Pripravnik
7. nov 2014
237
0
16
Meni ni jasno na prejšnji strani kaj je mislil lastnik Brava, da ni parkiral tik ob Minija.
Me pa res zanima kako zgleda skobacat se ven čez sovoznikov sedež.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.245
4.808
113
Citat:
Uporabnik Reaper85 pravi:
Meni ni jasno na prejšnji strani kaj je mislil lastnik Brava, da ni parkiral tik ob Minija.
Me pa res zanima kako zgleda skobacat se ven čez sovoznikov sedež.

Saj noben ne ve kdo je prej parkiral... in ali je bilo kakšno drugo vozilo krivo, da so tako parkirali...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Evo včeraj videl tole...brez besed sem res. Ubogi lastnik Xsare
Ja res hudo no, upam, da si mu zataknil 500€ za brisalec, ker je moral s flexarco napasti streho, da je sopotnik lahko prisedel.

22. jul 2007
13.420
1.666
113
124
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Evo včeraj videl tole...brez besed sem res. Ubogi lastnik Xsare
Ja res hudo no, upam, da si mu zataknil 500€ za brisalec, ker je moral s flexarco napasti streho, da je sopotnik lahko prisedel.
Ali pa vsaj brisalec dvignil
shocked-1.gif