Butanje z vrati pred trgovskimi centri

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.707
9.477
113
Ponavad presranci, ki omedlevajo ob praskicah na ljubem jim plehu stojijo pod nadvozi in v tunelih, ko soli toča. Takrat taistih bebcev niti slučajno ne zanima tuja lastnina.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Če bo naslonila enkrat, ne bo nič drgnila... Pa čeprav za 2 min.

Kar misli si, da ne. Odpre zadnja vrata, da se le ta naslonijo na sosednji avto, potem pa zleze notri odpenjat otroka z otroškega stolčka, avto se ob tem pozibava, odprta vrata, ki se naslanjajo na sosednji avto, pa lepo drgnejo sosednji pleh.

Točno to !!!

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ponavad presranci, ki omedlevajo ob praskicah na ljubem jim plehu stojijo pod nadvozi in v tunelih, ko soli toča. Takrat taistih bebcev niti slučajno ne zanima tuja lastnina.

Ne bi rekel !!

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Odvisno. Verjetno nekateri da, nekateri pa tudi ne.
Mene npr. tudi zmoti, ko se kakšen voznik parkira ob moj avto (ki je bil pred tem sam, brez avtomobilov zraven in parkiran na sredini boxa) tako, da ko se vrnem, ne morem v avto. Po možnosti na obeh straneh.
Parkrat se mi je zgodilo, da je bilo med mojim in drugim avtom 10 cm.
Obstaja kar nekaj ljudi, ki jih briga za tvojo lastnino (te butne z vrati, ko leze ven, čeprav je sam preblizu parkiral). Dnevno tudi videvam imbecile, ki te s svojim avtomobilom popolnoma zaparkirajo in ne moreš nikamor, ali pa s svojim parkiranjem zaprejo celo ulico...

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.115
1.055
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Več razlogov:
- zato, ker ti zavarovalnica ne da več maksimalnih popustov
- zato, ker ti pobarvajo večinoma tako, da se vidi, da je bil barvan
- zato, ker si vsaj 2 dni brez avta in se moraš ''znajti''
- zato, ker ti bo ob prodaji kupec trdil, da je bil avto ''skotan'' in boš dobil zanj x EUR manj
- ...
A je to dovolj ali rabiš še kaj?
In to vse samo zato, ker so nekateri ''komot'' ali pa celo namerno ne pazijo na tujo lastnino.
Pa koliko škodnih primerov imaš lahko na leto, pri kasku "parkirišče"?
Ker če hoče, lahko zavarovalnica vsako udrtino posebej šteje kot svoj škodni primer.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.333
9.564
113
EU
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Ce je parkiran avto cez crto box-a, to se ne pomeni da je le-ta narobe parkiral, lahko je nekdo drug ze prej zravn njega, in mu ni preostalo drugace.

Če parkira čez črte boxa, JE narobe parkiral
grims-1.gif

Danes izstopim iz avta pred Lidlom (pravilno parkiranim) in vidim Cliota, ki se pripelje in pravilno ustavi na placu za invalide. Počakam trenutek, da vidim kdo bo izstopil iz avta, vendar šofer znova zakurba motor in odpelje avto na drugi konec parkirišča. Iz avta je izstopila mladenka. Verjetno je ugotovila, da še ni invalid
hysterical-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Torej je zidak zidak ne glede na vrednost? Prosim napiši mi tvoj naslov, priden malo potrkat s kladivom. Takim jaz pravim jebivetri in enkrat smo imeli že to debato tukaj. Zaradi jebivetrov, ki se jim jebe za vse naj drugi hladimo živce, ker nočem, da nekdo MOJO LASTNINO uničuje? Resno?
Tisti pleh je moja lastnina. Kot je moja hiša moja lastnina. Enako kot je moj kuli moja lastnina. Sem si zadevo sam kupil z denarjem, ki sem ga sam zaslužil. Kdo si ti ali kdorkoli drug, da si jemlješ pravico to uničevat, ker se tebi pač jebe? Jaz še pomislim ne, da bi komu kaj namerno uničil oz. pazim po svojih najboljših močeh, da se tudi ponesreči kaj ne zgodi. Zato ima moj otrok zaklenjena vrata, da jih sam ne more odpreti in s tem udariti v parkiran avto zraven. Pač razmišljam in pazim na zadeve okoli sebe.

Jebivetri, ki se vam jebe za tisti pleh ali karkoli drugega pa rabite dobro dozo te prakse v obratni smeri. Mogoče ti pleh ne pomeni nič, ampak sem prepričan, da bi hitro našla nekaj, za kar se boš malo zasekiral, ko ti bom potrkal po tisti stvari. Če drugega ne, pa tvoj obraz...saj koža je koža.

Točno tako, podpis pod to
smirk-1.gif

In ne, nič ni narobe s tabo, imaš lepo pošlihtano v glavi glede svoje in tuje lastnine.

No pa da malo razširimo temo: ali je kdo kdaj koga zasačil da je udaril z vrati v avto in kako se je zadeva končala?
Jaz vem da bi zahteval povračilo škode in TAKOJ bi zadevo dokumentiral foto in video da se točno vidi situacija in tablice, prej ne bi dovolil premika vozila. Vaše izkušnje?

Lp.

Scorp84

Pripravnik
5. jan 2009
466
3
18
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Saj ni treba parkirati pred vhodom v trgovski center... malce se sprehodiš in je. Ali pa parkiraš v garažni hiši...

Sam isto počnem, da še moja jamra, kaj toliko daleč parkiram :D Če grem v mercator obvezno v garažo pa v kak kot, s stebrom vred, da mi le kdo ne pride zraven avta.
V hoferju tudi parkiram tako kot ti, ampak ko prideš nazaj je avto kot magnet in okoli njega parkirajo, čeprav je placa okoli kokr češ. Očitno jim avto služi, kot orientalska točka. Tako da tudi pred hofer grem v kot kokr se le da. Po pol leta morem potrkat, da nimam še nobene jamice na avtu...

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.869
113
Akcija nujno takoj šur. Klicat policijo in vojsko. Ko gre za privat lastnino kot je sveti pleh baba ali sonček ni noben ukrep odveč. Skratka narediš enako kot če maš na avtocesti kretena v riti. Zalaufat špeckahlo in akcija. Šteje samo in čisto živalski nagon (alfa samec, ki brani samico potomce in privat lastnino odtrgano od ust). Samo razmišljat ne preveč vmes da ti slučajno ne kapne kdo je v resnici egoistična pyzda. Hočem rečt rit.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
od prvega dne naprej imam na vratih okrasne - zaščitne letve in so se že večkrat pokazale kot zelo koristne, še posebej za majmune v terencih

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

Ne bi rekel !!
Aja tisti ki se nam jebe za pleh tedaj stojimo v tunelih?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Opažam da pa so parkirišča v nekaterih nakupovalnih centrih tudi bolj ozka tako da verjetno nabitost avtov en do drugega pripomore k butanju z vrati.

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.869
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

Ne bi rekel !!

Še en pismen kot dila. Ravno obratno. Če travmiraš zaradi prask s parkirišč pomeni da tudi parkiraš pod nadvozi in v tunelih. In delaš scene ko kdo ne vozi tako kot ti misliš da bi moral (špeckahla). Tako nekako sem jaz vse skupaj razumel. To so tabeli. Na drugi strani imaš pa tardeče, to so pa tisti ki se jim jebe za pleh in nalašč butajo avtomobile tabelih. Kot v drugi svetovni. Nihče ni umrl po nesreči. Vsi nalašč.

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Me veseli, da je veliko takih, ki se strinjajo z mano. Nisem tak, da mi pleh pomeni vse na svetu, ampak me motijo udrtine v vratih, ki jih je čedalje več. Lastnik avta sem že kar nekaj časa in valda opaziš novo svežo prasko/udrtino pri ročnem pranju doma.

Razmišljal sem, da bi seboj nosil manjši izvijač in vsak, ki bi parkiral čez črto, da bi imel jaz 10cm prostora za v avto bi lepo dobil moj avtogram na vrata. Me zanima koliko bi se potem kdo sekiral?
evil.gif

Tole:

Tale s Kio je verjetno z razlogom parkiral tako

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.869
113
Mene pa še bolj veseli ko se popolnoma nehote sami pofočkate tisti ki ne dojamete da ste vi tisti o katerih pišemo ko pišemo o maloumnih egoističnih pyzdah. Sori, it 2x tedensko pred šoping parkirat in jamrat za praskami je enako kot v petek zvečer v kafano in jamrat nad gužvo. Ne ne butam avtomobilov in ne ne maram da mojega butajo drugi. Mi grejo pa včasih mal na qrac jamrači brez razloga.

Scorp84

Pripravnik
5. jan 2009
466
3
18
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Opažam da pa so parkirišča v nekaterih nakupovalnih centrih tudi bolj ozka tako da verjetno nabitost avtov en do drugega pripomore k butanju z vrati.

Raje bližje, kot ''idealno" narazen. Če sta si avta ravno dovolj bliz, ne moreš glih odpret dovolj hitro in močno, da butnes drug avto. Če pa je ravno dovolj prostora, da zamahne....

22. jul 2007
13.420
1.666
113
124
Da ne bo pomote tudi meni gre na organ nenadzorovano butanje z vrati, vendar še bolj pa raznorazni šerifi kateri dvigujejo brisalce.

Če nimaš jajc, da počakaš da pride "čuden" voznik po tvojem mnenju in mu poveš kaj mu sledu, nikar potem ne dviguj brisalcev iz kao tvojega bolanega maščevanja temu vozniku.

Ker če bi te v tistem trenutku videl ko dviguješ brisalce se ne bi končalo samo pri dvignjenih brisalcih, temveč bi imel še ti poleg avta kje drugje kakšno pikico-buško.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
A to zato, ker če vidiš bedaka, misliš da se moraš tudi sam obnašati kot bedak, ali si že po naravi tak? (neandertalci press)

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

Ne bi rekel !!

Ne tisti ki se vam jebe (jebivetri kot vas je nekdo zelo lepo poimenoval) za druge in vam je važno samo da vi dobro skozi pridete in ki menite, da je samo vaš pogled na svet relavanten. Če si pokvarjen karakter na parkirišču si tudi v tunelu, kapiraš??