Butanje z vrati pred trgovskimi centri

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.869
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sicer je to lahko cel nov topic, ne...

Kaj čakaš? Teme o vzgoji so vedno zabavno branje. Sploh ko podeli svoje bogate izkušnje tudi druga stran (otroci).

mr_

Guru
20. sep 2007
9.358
2.732
113
Zadel si me naravnost v srce....

Jebat ga, mestni pussy soncki se pac hocejo mastit z Lidl cokoladko, medtem ko se obupani ocka sekira zaradi vdrtin na frisno opranem avtu. taksno je pac zivljenje. Folk bol skrbi za avto, kot pa za soncke.
smile-1.gif
Malo za salo, malo za res.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
epsko, hodis po njegovih spicih in jebes svojo maso..
bonk.gif

Saj zdaj sem skapiral, njega skrbi samo zgornji del smuči, ki jih vidijo ostali, isto kot pleh pri avtu. Bohnedej, da bi bila kaka praska, bo še kdo mislil, da so stare.
Spodnji del pa ni važno, če se po pesku fura.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
V vsej tej debati je evidentno, da je pri nas avto statusni simbol. Bog ne daj, da bi bila katera praskica na njem, drobtinice od piškotov v kabini in tako naprej. Moj sodelavec je bil tako nor na avto, da svojemu otroku ni pusti v avtu jest piškote. Zaradi drobtin po sedežih
bonk.gif
Bolano.

Jaz pa mislim, da je bolano le to, da se ti zaradi tega obremenjuješ.

LP

Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
V vsej tej debati je evidentno, da je pri nas avto statusni simbol. Bog ne daj, da bi bila katera praskica na njem, drobtinice od piškotov v kabini in tako naprej. Moj sodelavec je bil tako nor na avto, da svojemu otroku ni pusti v avtu jest piškote. Zaradi drobtin po sedežih
bonk.gif
Bolano.

Jaz pa ne razumem starsev z otroki, ki se mastijo na zadnjih sedezih. Je se za mizo. Na daljsi poti pa se ustavis. To je ze v startu faljena vzgoja. Sicer je to lahko cel nov topic, ne...

Saj se ne. Napisal sem kaj pomeni nekaterim avto.

LP

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
KSZ,

O butanju je smiselno govorit samo, če so kakršnikoli znaki poškodb (takih, ki je nedvomno ločiš od vremensko nastalih odrgnin), vse ostalo je kvečjemu butanje v ego, kot v pleh. Razvidno tudi iz odgovorov tule.

Glede "prehranjevanja" otrok v avtu, raje mu dam med potjo, kot da bi zaradi tega moral ustavljat. Tudi meni paše kdaj kupit sladoled na črpalki in ga pojest v petih minutah, ko se odpeljem

Še najraje pa ne dam otroku nič, da mu ne bi slučajno (ovinek, zaviranje) kaj ušlo v sapnik in bi bila nenadoma mnogo večja panika ustavljat, ter reševat.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.485
10.727
113
točno to, je se prej ali potem..in to ne primarno zaradi potencialne svinjarije ampak zaradi zdravja in kulture.

matjazy

Fizikalc
3. jan 2008
202
109
43
Pa sej če maš kolikor toliko ok avto (da ni ravno kakšna kia) ga je skoraj nemogoče toliko butnit z vrati pred štacuno, da bi se kaj poznalo?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik matjazy pravi:
Pa sej če maš kolikor toliko ok avto ( da ni ravno kakšna kia ) ga je skoraj nemogoče toliko butnit z vrati pred štacuno, da bi se kaj poznalo?
Čestitke za odprtje še ene fronte v tej temi...
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.869
113
Zavisi tudi od oblike vrat. Prvih meganov se spomnim, po nekaj letih so bili večinoma taki kot bi z buterfly nožem letel po vseh 4 vratih. Tudi domač je bil tak, čeprav z njim nismo delali nič drugače kot z ostalimi avti, ki so imeli 10x manj prask.

matjazy

Fizikalc
3. jan 2008
202
109
43
Ja, o tem govorim. Nekateri avtomobili so zelo dovzetni za takšne poškodbe (kio sem omenil, ker je imel fotr kio, ki je hitro skupila takšne poškodbe), medtem ko drugi sploh ne.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.333
9.564
113
EU
Citat:
Uporabnik matjazy pravi:
Ja, o tem govorim. Nekateri avtomobili so zelo dovzetni za takšne poškodbe (kio sem omenil, ker je imel fotr kio, ki je hitro skupila takšne poškodbe), medtem ko drugi sploh ne.
Ne, to ni res,. Kio so namerno butkali zaradi nevoščljivosti
evil.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.707
9.482
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
bonk.gif
Bolano.

Jaz pa ne razumem starsev z otroki, ki se mastijo na zadnjih sedezih. Je se za mizo. Na daljsi poti pa se ustavis. To je ze v startu faljena vzgoja. Sicer je to lahko cel nov topic, ne...

A faljena vzgoja da je? Svašta.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Evo danes pa ena zelo pozitivna izkušnja glede butanja vrat. Pridem iz trgovine in gospa čaka pri avtu, ter se mi opraviči, da so ji ušla vrata v moj avto. Ok, barva se pozna, ampak bo šlo s poliranjem, nič hujšega. Predlaga in vztraja pri tem, da mi plača za eno pranje in kavico. Se zahvalim za fer odnos in zaželim lep dan. Dvomim, da bom še kdaj doživel kaj takega.
zmaga.gif