Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sicer je to lahko cel nov topic, ne...
Kaj čakaš? Teme o vzgoji so vedno zabavno branje. Sploh ko podeli svoje bogate izkušnje tudi druga stran (otroci).
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sicer je to lahko cel nov topic, ne...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
epsko, hodis po njegovih spicih in jebes svojo maso..
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
V vsej tej debati je evidentno, da je pri nas avto statusni simbol. Bog ne daj, da bi bila katera praskica na njem, drobtinice od piškotov v kabini in tako naprej. Moj sodelavec je bil tako nor na avto, da svojemu otroku ni pusti v avtu jest piškote. Zaradi drobtin po sedežihBolano.
Jaz pa mislim, da je bolano le to, da se ti zaradi tega obremenjuješ.
LP
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
V vsej tej debati je evidentno, da je pri nas avto statusni simbol. Bog ne daj, da bi bila katera praskica na njem, drobtinice od piškotov v kabini in tako naprej. Moj sodelavec je bil tako nor na avto, da svojemu otroku ni pusti v avtu jest piškote. Zaradi drobtin po sedežihBolano.
Jaz pa ne razumem starsev z otroki, ki se mastijo na zadnjih sedezih. Je se za mizo. Na daljsi poti pa se ustavis. To je ze v startu faljena vzgoja. Sicer je to lahko cel nov topic, ne...
Čestitke za odprtje še ene fronte v tej temi...Citat:
Uporabnik matjazy pravi:
Pa sej če maš kolikor toliko ok avto ( da ni ravno kakšna kia ) ga je skoraj nemogoče toliko butnit z vrati pred štacuno, da bi se kaj poznalo?
Ne, to ni res,. Kio so namerno butkali zaradi nevoščljivostiCitat:
Uporabnik matjazy pravi:
Ja, o tem govorim. Nekateri avtomobili so zelo dovzetni za takšne poškodbe (kio sem omenil, ker je imel fotr kio, ki je hitro skupila takšne poškodbe), medtem ko drugi sploh ne.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Jaz pa ne razumem starsev z otroki, ki se mastijo na zadnjih sedezih. Je se za mizo. Na daljsi poti pa se ustavis. To je ze v startu faljena vzgoja. Sicer je to lahko cel nov topic, ne...