Big Brother slavnih!

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Tjaša ne boj se, IQ se ti ne niža ob tem. IQ je skoz enak, mogoče imaš samo nizkega že od nekdaj. Hec
wink-1.gif

Bvader, saj tud Nikkotu so naši natrosili kup laži in običajev, pa je padel na vse. Celu zelo uživa v tem. Velika večina bi verjela prav vsem navadam na finskem, posebej če ni vedel nič o njih. Mislim, da Sandra ne bo prizadeta, ker je tolk inteligentna in bo razumela igro. Po moje, da boš razočaran no.
smile-1.gif

Smo videli včeraj da sem imel glede Sandre prav
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Verjela je use, zaljubila se je v Finsko, kokr so ji jo predstavl, vendar je bilo use fejk....nato solze, da je razocarana. Amm....u are in fakin BigBrotherju!!!
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Je bila kar malo paranoična, je pogledovala levo in desno, kje jo bo Čepin počakal.
Sicer ne zagovarjam nasilja, še posebno nad ženskami, ampak tale kuzla si res zasluži kakšen šamar.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
ampak so jo pa v studiu ........
bonk.gif
...adijo, neb bil na njenem mestu in doživljal podobno ....

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
sej ne, da mi je fajn al pa kej, sam je Čepina dobr zabila, k mu je rekla glede odvetnika. Najslabše bi bilo, da bi se začela neki vn vlečt.

sam to so bile mučkalice, Urška je kr neki zmajevala z glavo, pa ni mogla verjet, da je tipson tm, pa videlo se je, da ji ne paše preveč to, da je Aleš v studiu.

pa od Godniča mi je bilo tut grdo vse skupi, Goran ji je pa dobr reku, posnetki za nazaj so super kot neke vrste psihoanaliza

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.596
113
Nc ga ni dobr zabila. Vprasanje je bilo preprosto: Zakaj si izdala knjigo. Odogovr pa tudi: zaradi denarja. In s tem v koncni fazi ni nic narobe (s samim odgovorom). Tko se je pa na odvetnika zgovarjala, odvetnik ureja glede prepovedi in odskodnine ne pa glede vzroka za izdajo.

Sicer je blo pa tud vprasanje neumno: zakaj si izdala knjigo.... Vprasu bi jo zakaj je stanovalcem rekla da jo je pretepel in to kar so pokazali kot posnetek... da bi stanovalcem pokazal da se je zlagala (ce se je) ... knjiga je ze stara zgodba

No nekaj je jasno: O svoji izkusnji v BB bo zagotovo napisala knjigo =)

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Čepina dobr zabila? HAHA... babnca se bi najraj v zemlo pogreznala, gledala je tak tupo (no še bolj kot ponavadi), prestrašeno, se je prav vidl, da laže ko pes teče... Sklicevanje na odvetnika je pa podn izpadl, da bolj ne bi mogl, sam je pretupa, da bi to vedla - njen odvetnik pač ne more vedet več kot ona in lepo se je videlo, kako izpade, ko moraš zagovarjati svoje laži, pa nisi vnaprej pripravljen...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.212
3.576
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
ampak so jo pa v studiu ........
bonk.gif
...adijo, neb bil na njenem mestu in doživljal podobno ....
Kaj je pa bilo v studiu? Ima kdo posnetek?
Sem slučajno vklopil, ko je bilo praktično že konec oddaje in je Nana bila v solzah, en od komentatorjev pa ji je rekel, naj si gre malo pogledat posnetke iz BB in se zamisli sama nad sabo. Nana pa je v solzah samo prikimila in rekla da bo.
confused-1.gif