Duhovi. Ima kdo izkušnje s tem

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.499
5.698
113
1) z ex gledava muvi na laptopu....na kavču v žlički.....v kopalnici luč in priprta vrata....na mizi sveča za romantiko.... pač uno petek zvecer muvi night....in oba istočasno pogledava v svečo na mizi. Tišina kake pol minute....kaj si ti vidu? Da se je sveča na mizi premaknila....jst tud...

2) mel soseda katerega se je (žal ) lotila multipla skleroza.....ko sem še bil v špediciji.....se en poletni četrtek vozim po AC med Ausburgom proti Minhnu.... sončni zahod....rumena trava.... zgoščen promet.....uživanje v trenutku.....ko se mi moj sosed prikrade v misli....in tko dobre pol ure razmišljam o njemu čeprav sem hotel zamenjat temo svojih misli že ene 5x vmes....res uno ko sem si na koncu že rekel pa koji k.... zdej o tebi razmišljam sred fure v Nemčiji....

Pridem v petek pozno popoldne domov pred blok......črna zastava na bloku....

3) 2tedna nazaj....se spomnim dogodka še ker me je moja sred noči zbudila ker je šla tamalo previjat...

Me vpraša čez 2dni kasneje na sprehodu.....veš tisto ko si omenjal da si se v otroštvu zbujal sredi noči in imel občutek neke "prisotnosti" v sobi.....

No zadnjič ko sem tamalo previjala sred noči sem spoznala kaj si mislil....

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe