Big Brother slavnih!

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Tudi meni sedaj končno dela, nisem imel codecov za hd ...
smile-1.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Na Siolu smo lahko gledali na programih 222, 223,224
samo do 12.11. zdaj se mora baje plačati tako sem bila obveščena, ko sem klicala na
SIOL.
Imam katodni tv sprejemnik, sagem komunikator in standard tv paket preko Siola.
Je kje kaka fora da lahko gledate brezplačno, meni je letos žal dat 5€ ker so malo dolgočasni, če pa bi bilo zastonj bi se pa potrudila pa občasno pogledala dolgočasje BB
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
samo do 12.11. zdaj se mora baje plačati tako sem bila obveščena, ko sem klicala na
SIOL.
Je kje kaka fora da lahko gledate brezplačno, meni je letos žal dat 5€ ker so malo dolgočasni, če pa bi bilo zastonj bi se pa potrudila pa občasno pogledala dolgočasje BB
grims-1.gif

Sam teb mora bit pa res komad dolgčas v lajfu, da gledaš take zadeve, pa čeprav ni za plačat...sej 5 eurov boš pa že premogla, to je nekje verjetno toliko kot staneta 2 škatlici cenenih cigaret, kadiš pa itak ne več, torej jaka muda...
rolleyes-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
SIOL.
grims-1.gif

Sam teb mora bit pa res komad dolgčas v lajfu, da gledaš take zadeve, pa čeprav ni za plačat...sej 5 eurov boš pa že premogla, to je nekje verjetno toliko kot staneta 2 škatlici cenenih cigaret, kadiš pa itak ne več, torej jaka muda...
rolleyes-1.gif

Kok mora bit šele teb dolgčas, da se spravljaš na 2x starejšo gospo od sebe.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
SIOL.
grims-1.gif

rolleyes-1.gif

Kok mora bit šele teb dolgčas, da se spravljaš na 2x starejšo gospo od sebe.

2x starejšo? na, zdej si jo pa užalil...
evil.gif

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam

[/QUOTE]

Ona je sodelovala na šovu supermodel slovenije 2010.

Njeno govorjenje je pa težko prebavljivo
bonk.gif

[/QUOTE]

se strinjam glede govorjenja,
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sicer oddaje ne gledam (oz. jo zelo priložnostno) in mi ni všeč. Kar pa niti ni pomembno. Mogoče komu je.
Kar pa me zelo moti, je sam naziv oddaje. Ma, naj se enkrat zresnijo, pa napišejo zgolj Big brother, brez pridevka "slavni".
Tole, kar berem tule o novi stanovalki + njena slika ... tale zagotovo ne sodi med slavne. Me resnično zanima, koliko populacije je slišalo zanjo? Resno? Tole je že višek ...
Naj raje vključijo Malcoma noter, ziher ga več folka pozna ...

netko

Guru
25. jul 2007
6.998
2.302
113
sem čakal, da slišim njen priimek pa ga nekako niso povedali... zakaj sem ga čakal... predvsem zaradi izogovorjave njenega L... pričakoval sem, da je iz fužin pa ni bila. No potem sem sklepal, da njeno staje duha čefur... in da ne bo pomote s čefurji ni nič narobe ampak s stanjem duha čefur je pa po mojih merilih vse narobe.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik netko pravi:
sem čakal, da slišim njen priimek pa ga nekako niso povedali... zakaj sem ga čakal... predvsem zaradi izogovorjave njenega L... pričakoval sem, da je iz fužin pa ni bila. No potem sem sklepal, da njeno staje duha čefur... in da ne bo pomote s čefurji ni nič narobe ampak s stanjem duha čefur je pa po mojih merilih vse narobe.
13.gif