Big Brother slavnih!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Je res, zna ok angleščino.
zmaga.gif
Verjetno edina iz bigbrother hiše slavnih, zato so pa njo poslali na finsko. Samo tista me je res v smeh spravila.

Včeraj sem gledal skoraj cel del...kako so finci lepo sprejel slovenko (dejansko kul hiša zgleda), slovenci pa finca niti ne povohajo niti se ne pogovarjajo v angleščini, ker verjetno ne znajo. Dober vtis o Sloveniji. Je pa bil vsaj med slavnimi.
hysterical-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.212
3.576
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ampak lahko pa priznamo, da govori bolje slovensko, kot marsikateri "gastarbeiter", ki je lahko v Sloveniji tudi ze dlje casa...
smile-1.gif
...
Problem gastarbeiterja je, da se druži v glavnem samo s "svojimi". Pride v službo - vsi od dole, pride na stanovanje - vsi od dole, pride v gostilno - polovica od dole.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ni res. Veliko se pogovarjajo z njim v angleščini in tudi ukvarjajo se z njim in ga vlkjučujejo v igre. Vsaj prva dva ali tri dni je bilo tako, ker sem spremljal tudi nekaj v živo. Činč in Zlatko sta se precej pogovarjala z njim pa tudi ostali niso povsem izvzeti. Ti si pa pogledal včeraj 10 minut izsekov o Sandri in zdaj misliš, da je tam vse drugače. Tudi tam se še naprej pogovarjajo v finščini, tudi ko je ona zraven. Mislim, da so ga zelo lepo sprejeli

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Včeri sm ravn likala zvečer pa sm gledala to, DRUGIČ (prvič je blo zarad dolgčasa in bolezni). OMFG, Urša Čepin wtf.. kere žnable... pol ma pa še nek ogaben lila lipgloss gor napackan..
uf-1.gif

Ne res, a se ona kermu zdi seksi? Pa peesda da sm js bolj seksi k ona, majkemi
grin1.gif

Sandra zna kr ok anglešk, sam tist mi je blo smešn k je naglasila LEPO v štajerščini
grin1.gif
drgač pa simpatična, mislm da se je kr ujela tam.
Kar se tiče ostalga.. ne vem, men se je zdel da se mi IQ niža z vsako minutko ko sm tole gledala.. Ampak Urša Čepin, ne morm verjet no
uf-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Sandro najbol matra na finskem, ker ne zna rečt "prizadeta" v angleščini, ker pri nas je to besedo uporabila v vsakem stavku
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Tjaša ne boj se, IQ se ti ne niža ob tem. IQ je skoz enak, mogoče imaš samo nizkega že od nekdaj. Hec
wink-1.gif

Bvader, saj tud Nikkotu so naši natrosili kup laži in običajev, pa je padel na vse. Celu zelo uživa v tem. Velika večina bi verjela prav vsem navadam na finskem, posebej če ni vedel nič o njih. Mislim, da Sandra ne bo prizadeta, ker je tolk inteligentna in bo razumela igro. Po moje, da boš razočaran no.
smile-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
In kje si to prebral? Ker tole se ne sliši verjetno niti 1%, namreč če se kdo dobro zastopi s fincem, je to Čordič. Sicer je čefur, ampak bodimo malo manj nestrpni.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Sandro najbol matra na finskem, ker ne zna rečt "prizadeta" v angleščini, ker pri nas je to besedo uporabila v vsakem stavku
smile-1.gif
Se bo spomnila, potem bo pa samo še: I'm retarded, I'm retarded, I'm retarded, I'm retarded,...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pri požar report, tam sem prebral da mu je j. m. kokr iz fore. Mogoče za čefurčka je to fora za nas Slovence pač ne.

Se mi zdi, da je ravno obratno.