Big Brother slavnih!

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Jaz še vseeno mislim, da je Čepin primitivc in da tista knjiga ne vsebuje kaj dost laži. Je pa nekak normalno, da se ni odzvala najbolje na Čepina, saj je bil to čisti šok. O Nani pa tud ne morem povedat kaj dost lepega. Prigarala si je včerajšnji sprejem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... jest pa sm mal podvomil v vse skupaj. Čepin mi le ne deluje kot en pretepač žensk. In ta nana je res taka kura, da jo je za iskat!
Komisija jo je spravila čisto na tla. Ko ji je še "zagovornica vrednot" povedala svoje, je komaj zadržala jok. Goran je pač prijazen, kot vedno, ampak med vrsticami ji je povedal isto kot una dva. In tole si je čisto zaslužila. Lauta neumna. Res ne vidim, kaj vidi njen mož na njej - grda je, opravljivka je, spletkari na veliko, izkorišča naivne punce, itn... res ne vem, kakšna je njena dobra lastnost.

Po drugi strani, mi ne gre v lajšto, zakaj se je potem Čepinka skoz družila z njo v bb, če je kljub njeni prepovedi izdala knjigo??? Takega človeka jest tud povohal ne bi. Mogoče je Čepin res malo našuntal Čepinko, da je dala tisto prepoved, ampak če je notri res tok laži, je potem čisto prav. Čepinka mora gledat še malo na prihodnost, in na otroke, kateri bojo nekoč tudi znal brati. Mami od Čepinke je čist normalna ženska, izgleda celo bolje kot Urška, deluje tud čist ok, tko da pomoje tud Urška ne more biti lih en šus od babe. Pač je naivna, prehitro se je znašla v svetu denarja in razkošja... Sam pomoje je ok. Urški je bilo očitno tud nerodno, da se je čepin oglasil, ravno tako kot nani. Mogoče sta pa skupaj kej zakuhali čepinu??? Pa če bi jo res tepel, bi zihr mami od urše kej povedala...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Če mene kdo vpraša. Vsak po svoje nabija in si dvigajo ego. To je to. Kaksen sovbiznis. Cepin jo je pomoje namlatil, zgleda kot da muhe ne bi udaril, ampak kaj pa vem, poznam enga tazga kolerika, ki zgleda neskodljiv. Cepinka je kar je, skoda besed, una pa je dodala epske sirine. Mi je pa res zanimovo blo vceraj, kako je cepin tak đek s prodajo avtov. Pa tist o izolirani sobi, jest recem, da so tu mutna posla.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Hja, samo soba, in od kje mu denar ni bilo važno. to naj drugi ustrezni organi raziščejo.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Model je najprej reku da sta se z Ursko zmenila, da je konc pranja perila v medijih, a vendarle se je narisal na BB.
hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.564
113
Tudi to, da mama od Urške ni hotela biti v studiu skupaj z Alešem, nekaj pove o "urejenih odnosih".

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Od Urške mama je veliko povedala (tako med vrsticami). In če bi v knjigi bile laži, verjemi, da bi to najprej poudarila in povedala na glas v tej oddaji. Čepin je rojen lažnivc. On sploh več ne loči resnice od laži. Bolnik. To je pač moje predvidevanje na podlagi slišanega in videnega.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
: ( I )

Uganajte, koga predstavlja ta smeško...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Zdej pa še naj R esno O greti M išo , pokne Sandro...pa bo Auerja kap v MB
grin1.gif

pa bo mel reprizo "Poglej in zadeni"

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Če imaš siol, imaš "pass" online nonstop na kanalih 222,223!
Hvala!

Imam, vendar imam preko PC-ja, preko playliste, mi lahko poveš katera kanal-a sta to, oz. IP-naslove?

lp,hvala

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.842
-9
38
Ljubljana
Sem našel, vendar deluje mi samo za trenutek pokaže sliko, potem pa deluje samo zvok :S

Pop plus 1 0 zabavni slovenski 232.4.9.1:5002
Pop plus 2 0 zabavni slovenski 232.4.9.2:5002
Pop plus 3 0 zabavni slovenski 232.4.9.3:5002