Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vsakemu brbončice drugače delujejo. Kar se tiče ribce, zapomnite si, noben mesar ne da samo ribco notri, oziroma mogoče 1 na 10kg ostalega mesa, ker se mu ne bi izšlo.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pa zakaj bi dajal v "pašteto" plučno če jo lahko proda BP za 22€/kg?
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pa zakaj bi dajal v "pašteto" plučno če jo lahko proda BP za 22€/kg?
Evo mojo surovino za biftek m danes zacnem z dvodnevno pripravo ...ce koga zanima, bom dal se slike s postopkom gor
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ti boš biftek delal iz starane pljučne? Nisi resen...
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Starana, ker jo je pustil 24 ur pod folijo med čebulo?