Biftek (tatarski)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.017
1.467
113
To sem zasledil na delikatesinem tatarcu. Čadež je pa res samo meso in začimbe.
 

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Ledas hoferjev: goveje meso I. kat.(stegno, file), naravne začimbe, sol, kajoneza, gorčica
 

matofill

Guru
18. sep 2008
3.700
772
113
No pa še nadaljevanje, sem danes še od Gregorca testiral iz TPC Murgle Lj, cena ugodnih 16 eur/ kg, na vprašanje ali je tatarc iz pljučne, je mesar takoj odgovoril, da ne, da je iz notranjega dela stegna, kar ste eni že pisali, da se to uporablja. No okus je OK, začinjenost tudi, skratka eden boljših med temi, ki sem jih testiral če ne kar najboljši ! Se pa čuti tisti pravi okus mesa........
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.888
6.184
113
blizu močvirne prestolnice
Vsakemu brbončice drugače delujejo. Kar se tiče ribce, zapomnite si, noben mesar ne da samo ribco notri, oziroma mogoče 1 na 10kg ostalega mesa, ker se mu ne bi izšlo.
 

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pa zakaj bi dajal v "pašteto" plučno če jo lahko proda BP za 22€/kg?

Evo mojo surovino za biftek :Dm danes zacnem z dvodnevno pripravo :D...ce koga zanima, bom dal se slike s postopkom gor
1663331-photo.JPG
 

Priponke

  • 1663331-photo.JPG
    1663331-photo.JPG
    131,3 KB · Ogledi: 338

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pa zakaj bi dajal v "pašteto" plučno če jo lahko proda BP za 22€/kg?

Evo mojo surovino za biftek :Dm danes zacnem z dvodnevno pripravo :D...ce koga zanima, bom dal se slike s postopkom gor

evo nadaljevanja...konzerviranje za 24 ur
1663967-photo.JPG
 

Priponke

  • 1663967-photo.JPG
    1663967-photo.JPG
    140,3 KB · Ogledi: 298

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
evo se zacimbe, jaz ne dajem noter niti slanikov niti kaper...samo se jajca pride na vrh vsega
1664579-photo.JPG
 

Priponke

  • 1664579-photo.JPG
    1664579-photo.JPG
    113,6 KB · Ogledi: 359